AJAJAJ

Nu är det slut på att känna sig pigg och rask i kroppen. Nu har foglossningen slagit till och jag undrar hur jag ska stå ut en månad till på jobbet. Skulle helst bara vilja ligga i soffan och inte göra nått. Helt sjukt hur fort det kom. Börja med 2 dagar med förvärkar och sen sa det bara pang. Är inte nöjd just nu. Blir nog att börja knapra panodil!


ÖF

Åh vad roligt det är att gå till öppna förskolan. Speciellt när Melkers dagiskompis är där. Perfekt underhållning på lediga förmiddagar. Blir nog en tur dit på fredag oxå. Eftermiddagen blir lugn. Hade tänkt att ta en promenad till maxi och fixa födelsedagspresent men har fått sånna tråkiga förvärkar så tar det lite lugnt istället.


LEDIG

Hemma helger är aldrig fel. Idag har vi städat på förmiddagen och på eftermiddagen besteg vi snöberg. Jätte spännande enligt Melker. Lite lek på kyrkskolan hann vi med oxå. De senaste dagarna har jag fått lite förvärkar när jag rör mig och galet ont i svanskotan. Helt normalt antar jag. Gick ju in i vecka 29 idag så kroppen måste väll börja förbereda sig. Hade glömt bort att jag var långledig denna helg så i morgon tar vi en tur till öppna förskolan och leker lite.


IKEA

Idag har jag och mannen varit på Ikea och köpt säng, några byråer och lite annat smått o gott.
Mannen skötte sig riktigt bra. :) vi går bara i affärer ihop i nödfall typ!! Melker var hos mormor och morfar och lekte. Nu har vi precis bastat ihop hela familjen och senare blir det Johan Falk film. Lugn och skön lördagkväll!


MAT

Jobbveckan över och jag är långledig! Känns inte helt fel. Ikväll har jag varit ute och ätit med jobbarkompisar! Är just nu proppmätt och trött så hoppa ner i sängen nästan direkt när jag kom hem. Min lilla kille ligger bredvid och har blivit hostig och lite snorig. Inte alls kul! Hoppas det går över fort.


TRÖTTIS

Melle hade somnat tidigt idag oxå. Rätt bra eftersom vi ska upp tidigt i morgon. Men jag kan inte låta bli och fundera på om nått är fel. I natt sov melker 14 timmar. Och då fick jag väcka honom. Se hur det blir i natt. Jag blev så hemskt illamående när jag kom hem från jobbet så nu ska ja hoppa i säng och hoppas på att må fint i morgon. Bebis bökar runt i magen så kan ju vara den som trycker på nått.

I morgon kommer pappi hem. Har gått så otroligt bra att vara ensam med Melker men hade jag inte haft mina föräldrar som ställt upp när jag jobbat kväll hade det inte gått lika bra.
Natti natti!!

LEDIG

Idag har vi varit lediga. Vi har haft besök av Titti och barnen och jag har hunnit ikapp lite med tvätten och bokat in en miniweekend i slutet av februari. På eftermiddagen kom det en kille för att titta på vår övervåning så nu hoppas vi på en bra offert så vi kan välja hantverkare och få iordninggjort. Melker har börjat sakna sin pappa idag och tittat efter honom i fönstret flera gånger. Han vill ha hela familjen samlad! Halv 7 somna han i soffan och jag var ju tvungen att bära upp honom till sängen. Inte lätt att bära upp en sovande kille. Blev rätt slut efter. Nu ligger jag i soffan och tittar på en romantiskt komedi. Inte ofta jag har makt över kontrollen så gäller att passa på. Fick precis besök i soffan av min lilla kille så hoppas han vill somna om igen när vi går upp. För nu är det läggdags för mig!


ENSAM

Då testar jag på livet som ensamstående tills på onsdag kväll. Christian e i Sälen med jobbet. Känns helt ok än så länge men utan hjälp av mina föräldrar när jag jobbar kväll skulle det aldrig gått. Nu ska vi ha lite mysmorgon innan det är dags för kvällsjobb för min del.


LEDIG DAG

Planen var ju att vi skulle ta lite sovmorgon idag men det sket sig såklart! Istället gav vi oss ut i kylan för att prova kyrkans öppna förskola. Kommer antagligen hänga där en del i vår och höst! Massa folk och trevlig stämning! Och mycket nära hem! Melker lekte väldigt bra så jag kunde sitta och prata med andra mammor! På eftermiddagen var Melker i pulka backen med bästa morbror medan jag och pappa kolla på tapeter och golv till övervåningen. Nu blir det en mycket lugn kväll. Känner mig lite trött och öm i magen och ryggen. Tv och godis i soffan en fredag kväll är aldrig fel. Funderar på om jag ska prova att basta oxå. Har inte gjort det på jätte länge nu!!


PAPPER

Idag har jag lämnat in ledighetsansökan om havandeskapspenning och föräldraledighet till jobbet. Nu är det bara en hög papper som ska in till FK oxå. Nästa vecka tänkte jag ta tag i papper som ska in till dagis oxå. Mycket som ska ordnas. Imorgon är jag och Melker lediga. Min ända lediga dag denna veckan!! Har lite o fixa med då. Alltid är det saker som ska hinna ordnas på lediga dar.


TRÖTT

Idag känner jag en stor trötthet i hela kroppen. Allt känns jobbigt så skulle helst bara ligga i soffan under en varm filt hela dagen. Känner inte direkt att jag vilat upp mig i helgen så kan ju bero på det oxå. Nu är jag på väg hem. En varm dusch och sen sängen som gäller. Hoppas på att känna mig lite piggare i morgon.


HELGEN

Helgen går ju i vanlig ordning väldigt fort. Igår städa vi bort julen och på kvällen hade vi lite middagsgäster. Melker övade på att vara storebror. Tror och hoppas på att han ska bli en bra storebror. Idag skulle vi egentligen åkt till Ikea men mannen mådde inte bra så Melker och jag rymde iväg till en dagiskompis för lite lek. Trevligt med spontana träffar. Förut när jag kom in efter en långpromenad var det tyst i huset. Både man och barn sov sött. Nu börjar jag bli trött själv så ska ska oxå lägga mig. I veckan är det jobb 6 av 7 dar som gäller. Tur att man har något att sysselsätta sig med :) Fick min havandeskapspenning beviljad från 20 feb och nu måste jag bestämma mig för om jag ska sluta då el om jag ska jobba den veckan ut. Är lite inne på att jobba klart veckan men det är svårt att veta hur jag känner då.


BESÖK

Idag tog vi sovmorgon till 9! Så skönt och välbehövligt. På förmiddagen fick vi besök av Titti och Aston. En massa prat blev det. Kul o hinna prata lite och inte bara roa barnen. Jag har en polisgalen son här hemma. Just nu ser det ut såhär.


TRÖTT

Äntligen är jobbhelgen över och jag har en hel dag ledigt i morgon. Jippi!! Idag när vi kom hem var jag så sjukt trött. Var tvungen och lägga mej på soffan och mysa med Melker och sen sova lite när Christian kom hem. Läskigt när man blir så trött. Jag hörde allt omkring mig men orka inte titta eller prata. Tror nästan det är järnvärdet son är lite lågt. Hade ju 110 i vecka 10 och nu är det ju vecka 26. Egentligen hade jag tänkt att städa bort julen och dammsuga idag men det hoppa jag över. Är man trött så e man. Efter en timme vakna ja iallafall till och kände mig pigg. Då blev det spel i Melkers rum. Jätte kul tyckte Melker och duktig e han oxå. Nu väntar jag på att klockan ska bli 21 så vi kan se på tv och i morgon vore jag tacksam om jag fick lite sovmorgon. Har varit uppe halv 6 i 3 dar nu.


SÅ SANT


BILDER

På förmiddagen var Melker och jag ute i solen och busade! Känns som jag bara tar kort med min mobil just nu! Men den är ju alltid med så kanske inte så konstigt. Är väldigt nöjd med min senaste app jag ladda ner. Kul med fina ramar.


LÖRDAG

Idag är faktiskt första gången jag känner av graviditeten på jobbet. Kände mig trött i kroppen och osmidig. Hoppas det bara var tillfälligt. Vill inte bli en gnällspik. Känns som man växt under natten. Känner det på jackan och jobbkläderna. Imorgon går jag in i vecka 26. Veckorna bara springer iväg. Såhär fort gick det inte förra gången. Nu känner jag mig väldigt redo för sängen. Väntar bara på att mina grabbar ska komma hem.


FREDAG

Idag har vi haft besök av Cicci och Isabell. Oj vad barnen lekte bra. Vi kunde sitta i köket i lugn och ro och prata en massa. När dom åkte hem tog vi en snabbis på stan och på väg hem somna Melker. Egentligen för tidigt men men. Själv är jag oxå trött och funderar på att lägga mig efter gladiatorerna. I helgen är det jobb för mig. Förhoppningsvis inte förrens kl 16 i morgon. Mannen är på gubbklubb så det är lugnt och tyst här hemma. Perfekt tillfälle för mig att ligga i soffan och knapra godis.


TRÖTT

Det är fasen tur att jag bara jobbar till 16 en vardag i månaden. Är totalt slut efter denna dag. Det är verkligen värt att förlora 1500 kr för att slippa jobba 100% Melker har en piggare och bättre mamma när jag får komma hem tidigare. I morgon har jag ledig dag och då får vi äntligen träffa två vänner vi inte sett på länge :)


VARDAGSLYX

Melker har varit två dagar på ett annat dagis och det har gått kanon. Nu är han hos mormor så han får en extra ledig dag. Jag har varit ute på en skön långpromenad och njutit av ett varmt bad. Behöver verkligen röra på mig efter allt onyttigt jag stoppat i mig.Är galet sugen på allt onyttigt just nu. I morgon ska jag upp tidigt och jobba men innan dess ska jag få sova en hel natt bredvid min man. Natti natti


BLOGGEN

Som ni kanske har märkt har jag tagit bort funktionen att det uppdateras på fb att jag gjort ett nytt inlägg i bloggen. Det märks på statistiken. Från ca 30 till 10 läsare om dan. Nu får ni själv kolla in i bloggen då och då om ni är intresserade av att läsa. Lägg den som favorit så är det lätt att komma ihåg. Så gör jag iallafall.


SOPPOR

Igår förmiddag braka sopbilen in till oss. Helt fel dag så tunnorna var inte framme. Var såklart tvungen att fråga vad de höll på med och fick veta att de bytt företag som hämtar. Hade tydligen stått i tidningen men hur sjutton ska man veta vilken dag de tänker komma och att de helt plötsligt tänker tömma båda tunnorna på en gång. Så varannan tisdag är bäst att lägga på minnet nu!! En liten lapp ihop med fakturan hade ju inte skadat kanske.


GOTT NYTT ÅR

Gott nytt år! Känns som 2012 var ett rätt bra år och hoppas såklart på att 2013 ska bli ännu bättre. Det var sjukt svårt att hålla sig vaken till 12 slaget. La mig strax efter 23 men var uppe och titta på alla fyrverkerier. Det va ju en del att titta på. Herre gud vad folk smäller. Nu blir det mys med familjen och sen en kväll på jobbet.


RSS 2.0