VARMT

Idag har det nog varit vårens varmaste dag!! Satt ute och njöt av solen på förmiddagen när Melker sov!!
Eftermiddagen fick vi besök av Carina och jag hann sniffa bebis två minuter iallafall eftersom Melker har varit extremt gnällig och klängig hela eftermiddagen. Han e inte i form den lilla pojken :(
Det känns i kroppen att jag släpat runt på 14 kilo idag!!


Nu har jag precis varit ute och gått i Hallbergaskogen med en kompis! Så skönt! Skulle gärna gå den svängen varje kväll!

I natt hoppas jag på lite mer sömn än vad det bjudits på senaste veckan! Skulle inte sitta fel.




UTSLAG

Just nu känner jag mig helt urladdad. I morse fick vi tid till jourmottagningen för att kolla upp Melkers utslag och nu ska ja vi få i honom två olika mediciner per dag. Den han fick på förmiddagen gick bra iallafall första gången men den vi skulle ge nu ikväll tog verkligen kål på mig. Efter en timmes gap och skrik blanda jag ner Tavegyl i vällingen. Har ingen aning om det har samma effekt men jag gjorde en chansning. Någon som vet??

Kommer bli 5 roliga dagar/kvällar det här!!

Det är skönt att veta att hans utslag inte smittar utan att det är nässelutslag så ingen behöver vara orolig att träffa oss.


I natt hoppas jag på lite mer sömn än vad vi fått den senaste veckan. Mycket gnäll har det varit pga
utslagen!!

Alltid ska det vara nån sjukdom eller liknade som härjar!!


ÄPPLETRÄD


Blivande tavla kanske? Har funderat på att ta bilder från trädgården och göra tavlor till väggen i trappen. Den här bilden tyckte jag blev fin.


TILL SALU!!

NÅGON SOM ÄR SUGEN PÅ ETT AKVARIUM PÅ CA 35 LITER MED TILLBEHÖR




HADE TÄNKT MIG 500 KR!


VARFÖR?

Jag undrar en sak. När jag inte är hemma vill Melker sova i soffan på kvällen men så fort jag är hemma envisas han med att alltid gå upp och sova i sängen. Klart att sängen är ju bästa stället men oftast ska han upp och lägga sig precis när jag börjat med nått och då är det bara att avsluta och gå upp och läsa bok och sen blir jag så trött att jag oxå bara vill sova. 


Varför är det så?? Det slår lixom aldrig fel!!
 


PROMENERA

Vad härligt det är att promenera. Idag gick jag från stan, via krematoriet och sen hem!! Det är så skönt att röra på kroppen! Har verkligen börjat röra på mig mer sen vi flytta till stan. Cyklar varje dag till jobbet och promenerar så ofta det finns tillfälle!!

Min röst är så gott som återställd nu! Förra veckan var totalt hopplös. Märks att det regnat en del så att mycket pollen försvunnit. Och sen gör nog tabletterna sitt oxå.


Idag fick Melker ett Blixten inbjudningskort i brevlådan. Snacka om stolt :) Blixten e allt bra speciell! 

Vi passa på att köpa paket till kalast på stan idag och även en liten välkommen till världen present. Känns som massa vänner och bekanta får barn nu så det blir ganska mycket paket. Men vem kan shoppa sig mätt på bebiskläder??

Nu ska jag hoppa i säng!! 

Natti natti!!
 


HELGEN

En social helg är nu slut!! Vi har haft middagsgäster både fredag och lördag. Sen har vi lyckats få lite ordning på trädgården men det finns absolut mer och göra. Ska införskaffa ett bra ogräsmedel snarast.

Har känt mig lite halvdålig hela helgen och knaprat ipren. Nu kom jag precis in från en skön promenad och helt plösligt kände jag mig vråldålig. Hoppas det känns bättre i morgon. Ont både här och där :(


Nu ska jag hoppa i säng eftersom Melker börjat vakna redan kvart över sex på morgonen! Känns att det blivit många tidiga mornar.

Natti natti!




MERA SOOOOL!!

Vilken underbar dag det varit!! Hoppas hoppas att våren fortsätter. Vi har varit ute massor idag och jag har fått en massa motion. Promenerat både hit och dit :)  

När kvällen kom ville jag knappt inte gå in men när klockan var halv 8 tyckte jag att det va läge att hämta lilleman hos grannen. Jätte kul att Melker hittat en kompis här hemma!!

Nu ska jag sova för Melker sover inte längre än 7 nu. Men peppar peppar har han sovit hela natten ett tag nu.

I morgon är det jobb och utvecklingssamtal som står på schemat. Hoppas min lilla kille har det bra på dagis!!




Godnatt!!


VALBORG!!

Igår på dagen hade vi besök av Titti och barnen och på kvällen grilla vi ihop med grannen och sen blev det en tur till elden i fyrby. Melker åkte två karuseller och skötte sig fin fint fast klockan var mycket.

Idag skulle jag upp tidigt och jobba. Härligt att hoppa på cykeln när solen lyser. Älskar min cykelväg till jobbet!! Nu väntar jag bara på att alla fina blommor ska slå ut. Då ska det fotas och förhoppningsvis göras tavlor.
 


I morgon är det ledig dag för mig och Melker!! Då ska vi vara ute massa, om vädret tillåter såklart. 
 



Ska umgås lite med familjen innan det är läggdags!!


RSS 2.0