BEBIS

Vi har haft en hemlighet i flera veckor men efter gårdagen ultraljud ville vi berätta om vår hemlighet. Melker ska bli storebror!

Känns så bra och efter många veckors illamående och yrsel mår jag riktigt bra nu. Känns skönt och jag hoppas att jag ska orka hålla igång långt in i graviditeten. Funkar ju inte att ligga på sofflocket med en treåring hemma :)

Nu ska ja bara njuta av magen och hålla alla tummar jag har att allt ska gå bra!!

SKITVÄDER

Först ösregn i två dagar och nu snö! Gillar inte alls :( Idag har jag varit jätte trött hela dagen. Känns inte som jag vaknat alls.

Det blir en lugn kväll med bonde söker fru och kanske lite poppisar!

Igår när jag lämna Melker på dagis kom det 4 tjejer och börja krama och pussa på honom direkt. Han hade inte ens tid att säga hejdå. Min lilla kille verkar poppis bland tjejerna. ♥♥


SÖNDAG

Idag var det inte så dumt med semester. På förmiddagen städa vi och på eftermiddagen var vi på Jacks namngivning. Melker skötte sig kanon bra. Satt som ett tänt ljus och lyssna på gubbarna som höll i namngivningen. Sen blev det bus efteråt.
Nu har jag precis beställt årets julkort. Det gäller att vara ute i god tid ibland :) Melker somna i soffan, var helt slut eftersom vi inte hann med någon middagslur. Snart är det solsidan och i morgon har jag ännu en ledig dag.

Bjuder på en bild från gårdagens julkorts fotografering

LEDIG DAG

Ledig fredag med prinsen men ändå fullt upp. På förmiddagen fixa vi en massa ärenden på stan och avsluta med lunch där. Och på eftermiddagen blev det saffransbullar.
Nu har jag ont i hela kroppen efter en dag full med fart. Nu blir det att slappa i soffan och i morgon är det kvällsjobb som står på schemat.

Älskar lediga dagar!
 
 



UPPDATERING

Gör ett litet försök till uppdatering :)
Den största förändringen i vårt liv sen jag skrev sist är nog att C bytt jobb och att Melker inte behöver vara på dagis förrens 7 när jag börjar tidigt och även att jag slipper vara orolig att C inte ska hinna hämta Melker när jag jobbar kväll. Det är en stor och väldigt skön förändring för oss. Livet hemma blir lite lättare när C kommer hem och inte är vråltrött efter en jätte lång dag på jobbet.

Vi trivs bra i huset och snart är det 1 års jubileum :)

Dagis går kanon för Melker. Känner mig både trygg och nöjd med dagis denna termin. Hoppas det fortsätter såhär. Melker skuttar in på dagis vid lämning men vill alltid hem fort när vi hämtar.
 
Känns som Melker e inne i en riktig guldålder. Inga större problem med nått just nu. Peppar peppar är väll bäst att tillägga. Har till o med fått sova några hela nätter vilket jag inte gjort på 3 år typ.
 
I dag känner jag mig extra trött. Tur at vi är lediga i morgon. Då har vi både e tur på stan och bullbak att hinna med. 

♥Ann-sofie

ÅTERUPPTA BLOGGEN IGEN?

Funderar på om jag ska börja blogga igen. Fast jag inte skrivit på länge är det 6 personer som går in per dag. Undra vilka ni är??
Är sugen men samtidigt vet jag inte om tid och ork finns!!


RSS 2.0