TIDIGT

Va trist det känns att vara först på dagis. Inte alls kul att behöva lämna 6.15 men vad gör jag när jobbet börjar tidigt....

Melker blir så sjukt trött på kvällen så idag somna han som en stock tidigt men det gör inte så mycket när vi ska upp tidigt i morgon oxå.

Innan han somna hade vi en super trevlig eftermiddag med en massa bus och prat.

Snart ska ja oxå sova. Är super trött!!

HÖST

Nu är hösten här!! Kyligt som tusan. Ett helt år kvar till sommaren och jag hann inte bada en ända gång i år :(

30 läsare varje dag och kanske 1 kommentar i veckan. Trist :( 

FEBERFRI

Idag när vi vakna var febern borta. Så skönt!! Men så märkligt att den bara försvann för i natt var Melker varm som en kamin. Vi får se i morgon bitti hur det e.

Idag har jag äntligen fått träffa Jack. 6 dar gammal och jätte liten kille. Va så mysigt att sitta med den lille i famnen. Längtar redan till nästa gång jag får träffa honom.
 
 

IPREN

Vad skulle jag göra utan Ipren supp?? Tempen stod på 40 grader och lilla gubben var varm som en stekpanna och bara grät. Vägra att ta flytande Ipren så det fick bli en supp och en halvtimme senare hade jag en helt annan kille. Har fått i sig både saft, en glass och lite klubba. Om ett tag är det det nog läge att fylla på med lite mer ipren för nu är det soffläge som gäller igen.

FEBER

Det blir aldrig som man tänkt sig. Idag skulle Melker och jag ha en riktig mysdag Först gå till EBK dagen sen hälsa på Jack och avsluta dagen med en Happy Meal. Men istället vakna den lille med feber och ligger nu helt utslagen i soffan. Nu har vi sluppit alla sjukdommar på över 2 månader så nu är det väll dags igen. Än så länge e det bara feber så vi får se om det stannar vid det. Innedag och mys i soffan får vi ägna oss åt istället.

SOVMORGON??

Sovmorgon??? Vad är det? Det verkar vara omöjligt att få Melker att sova längre än 7 nu för tiden. Visserligen sover han mycket bättre på nätterna nu och kommer i säng skapligt på kvällen så kan ju ha med det att göra. Man när jag varit uppe 4 mornar i rad skulle jag uppskatta att få sova en liten stund till. Men vi hinner med mycket på lediga dagar allafall.

MEANDI

Har varit på trevligt meandiparty ikväll. Fanns mycket fint att köpa. Blev två tröjor till Melker och ett par byxor till mig. Första gången jag köper något till mig själv. Kul att träffa massa folk som jag inte sett på länge.
 
I morgon är vi lediga. Mycket mycket skönt!!

En liten pojke

Idag har släkten utökats med en liten pojke vid namn Jack!! Längtar tills jag får pussa lite på honom. Han ser så himla fin ut! Stort grattis till dom stolta föräldrarna.

PANODIL

Idag har jag fått äta panodil för att överleva. Sån hemsk värk i kroppen och i huvudet har jag haft sen jag vakna. Även om jag bara jobba 5 timmar idag kändes det som en evighet och jag hoppas verkligen att det känns bättre i morgon för då har jag min absolut värsta dag. 6.45-16 :( Försöker trösta mig varje gång med att det bara är en gång i månaden men känns så sjukt jobbigt att behöva tänka på att Melker är på dagis 6.15 -16.30.

Melker och jag är själva så jag hoppas att vi kommer i säng tidigt idag!! Har försökt att slappa hela eftermiddagen men ändå  försökt att inte vara för tråkig mamma.

Har roat mig med att kolla på de nya kläderna från meandi. Melker vill ha två tröjor. Klart han får välja själv även om vi kanske inte riktigt ha samma smak :)

LEDIG DAG

Jag älskar lediga dagar! Så himla härligt att slippa stressa och få vara med den man älskar mest. (jag älskar dig oxå Christian)

Idag har vi tillbringat dagen i Svärtinge. Fint väder och trevligt sällskap. Skulle önska att vi hann ses mer men inte lätt att få till det.

Känner att jag fått färg i ansiktet idag. Känner mig lite varm.

Nu är jag trött så nu blir det att slappa i soffan!!

BRORSAN

Idag har jag nog tänkt på min bror sen jag vakna tror ja. Hoppas verkligen att han får det bra på Irland. Har lite svårt o tänka mig honom i ett annat land alldeles själv men det ska säkert gå bra. Även om vi inte ses och hörs varje dag känns det väldigt tomt just nu.
Håller alla tummar jag har att han ska trivas och ha det bra!!


LÖRDAG

Skönt med en helg i lugnets tecken. Lite sovmorgon för mig idag och sen tog vi en tur till Maxi för att köpa nya regnkläder till Melker. Blev Kaxs regnkläder. Sen var vi på första gången på lager 157. Fanns mycket fint där så tänkte ta en tur dit ensam någon dag.
Eftermiddagen ägnade vi åt lite trädgårsskötsel. Och om nån timme ska vi på middag hos mamma o pappa för att säga hejdå till brorsan som åker till Irland för att jobba i minst 4 månader. Kul för honom men inte lika kul för oss. Tur att datorn finns så vi kan hålla kontakten. Första veckan på dagis har gått kanon för Melker. Känns så skönt och håller alla tummar jag har för att det ska fortsätta så.

VARDAGSSTRESS

Va länge sen jag blogga och hade egentligen slutat men ville bara berätta att vardagen är i full gång igen. Melker har varit på dagis vid 3 tillfällen denna veckan och skuttat in på avd. Innan vi kommit iväg har det varit lite gnäll att han inte vill gå men när vi väl är på gång har det inte varit en ända sur min. Så himla härligt, bara hoppas på att det håller i sig. Denna veckan har det varit pyttelite barn, tror nästan det varit ett barn per fröken. Inte fel såhär i början av terminen.
Jag är inne och jobbar min fjärde vecka och all min semsterkänsla är helt borta. Känner mig redan sliten och stressad. Men det är ju bara ett år till nästa semster... Trist bara att all energi försvann så fort.

Just nu består dagarna av att gå upp tidigt,stressa till dagis, stressa till jobbet, full fart på jobbet och sen stressa till dagis för att hämta och sen stressa hem för att fixa kvällsmat. Skulle önska att jag slapp stressa så dant hela tiden men det är antaligen såhär de flestas vardag ser ut. Att börja träna eller vara social hinns inte med knappt. Och skulle jag hinna e ja alldeles för trött ändå.

Nu har jag fått klaga lite, känns rätt skönt!

Busiga Melker på min födelsedag

RSS 2.0