Sjuk

Igår blev lilla hjärtat 3 månader. Vi hade tid på bvc för spruta och dom vanliga kontrollerna.
 
Framåt eftermiddagen fick jag huvudvärk och kände mig frusen men tänkte inte så mycket mer på det. På kvällen var vi bortbjudna till vänner på grillat och på väg hem som tar två minuter fick jag ont i kroppen och ännu mer ont i huvudet. När jag kom hem hade jag 39 i feber och kände mig riktigt risig. I morse när Maja vakna kl 6 kände jag mig lika risig så vi bestämde att Christian skulle vara hemma med barnen så jag fick vila. Jag sov i 3 timmar och sen kände jag mig bättre. Bara huvudvärk och trött. Just nu känns det rätt skapligt när jag sitter still men när jag anstränger mig blir jag trött och varm.   
 
I morgon ska jag också vila mig och sen hoppas jag på att vara på benen igen. Verkar vara lite halvskum sjukdom. Influensa symtom som kom plötsligt och verkar ha gått över väldigt plötsligt också.
 
Idag har Melker fått sin sluta med napp present uppbyggd. Snacka om glad kille men det är inte lätt att hålla det helt när man leker.
 
 
 

30 år

Igår blev jag 30 år! Det låter gammalt men jag känner mig inte gammal. Fick en massa fina paket och hade trevligt kalas med släkten. Bara vädret jag inte är så nöjd med. Men som tur är fick alla plats i vardagsrummet.
 
Idag har jag känt mig trött. Känns att det var fest igår :) Sen ville ju barnen upp 6.30 så det blev ju ingen sovmorgon direkt.
 
Imorgon är våran lilla höna 3 månader och det ska vi fira med ett bvc besök och första sprutan :( Hur tusan har hon redan hunnit bli 3 månader?? Tiden går för fort...Känns ju som det var nyss hon låg i magen och jag trodde att hon tänkte stanna där för alltid.
 
 
 
 
  

sista dagen

Idag är det sista dagen som jag är 29 år. Imorgon fyller jag 30. Det känns galet mycket men jag antar att det kommer kännas likadant som det gör idag. I morgon blir det enkelt kalas med släkten. Jag var sugen på att bjuda lite vänner också men jag kände att det blir för mycket folk då. Har ju ett dop vartefter att tänka på.  
 
 
 
 
 

Våra dagar

Vissa dagar har jag det hett om öronen. Melker ska aktiveras och Maja är jätte gnällig i värmen och vill bara bäras. Hon sover bara 10 minuter åt gången på dagarna och gillar absolut inte att åka vagn. De senaste dagarna har jag haft väldig tur att grannbarnen varit hemma och Melker velat leka med dom. Ogillar att se honom ha tråkigt. Känner mig Så otillräcklig då. Idag när Christian kom hem hade jag packat picknickkorgen och vi tog ett kvällsdopp på himpa. Melker hade kanon kul och jag älskar att se honom trivas. Nu blir det att ta det lugnt i soffan. Melker är ute och leker och Maja sover en stund. Jag känner mig oxå rätt trött.


Ett tag sen sist

Har inte hunnit med bloggen den senaste tiden. Dagarna går så fort och det känns som de e fullt upp mest hela tiden.
 
Vi har hunnit med semester på Gotland. Så underbart ställe. Vi är så nöjda med villavagnen och Pippiparken. Hängde mest där inne om dagarna. Perfekt att hålla Melker sysselsatt. Kan verkligen rekommendera att semestra där.
 
Har även hunnit med att sluta amma. Var inte riktigt planerat men Maja blev mer och mer okoncentrerad när hon amma och till slut skrek hon bara rakt ut när hon skulle äta så det blev ett snabbt avslut. Kändes lite sorgligt första dagarna men nu ser jag nog bara fördelar. Mer nöjd, jag är inte lika låst och pappi kan få ge Maja mat. Vet att det finns folk som tycker att jag sluta för tidigt men hade inget val och ersättning har funkat bra med Melker så det ska nog bli folk av Maja också.
 
Pappi började jobba i måndags så nu är jag ensam med barnen igen. Har gått riktigt bra. Vi har hängt i parker och Melker har lekt med grannen.
 
Nu ska jag fixa lite med mina Gotlands bilder och göra en fotobok av dom!
 
 

Cykelpremiär

Även idag kom jag iväg en stund själv med Melker. Tog en
Premiär tur på nya cykeln till ÖB och till babybiten. Så mysigt att vara lite själv med min stora kille. Resten av dagen var vi på tomten och njöt av solen. Till kvällsmat blev det grillad kyckling och en massa goda tillbehör. Godaste maten på länge. Nu ska jag sova. Majsan har hållt mig vaken sen innan 5 i morse så jag är trötter nu.


Egentid med Melker

Idag tog Melker och jag cykeln till Folkparken för lite egentid. Va ett tag sen bara han och jag gjorde nått kul ihop. Vi hade bestämt träff med Titti och Dexter. Hade det kanon i parken och barnen hann med både att leka, bada och hoppa på luftkudden. Folkparken e himla bra. Gratis toaletter och lunch för 20 kr.
 
På kvällen köpte jag ny cykel för födelsedagspengarna. Behövde verkligen en ny. Och en ny barnsits blev det också.
 
Kvällen har jag ägnat åt Maja. Har ju knappt inte hunnit gosa med henne idag. Men hon och pappi har haft det bra ihop. Skönt att kunna dela upp sig lite.
 
 
 
 
 
  

Sovmorgon

Nu är bröllopsdagen snart över. Har varit en bra dag. Fick mig en härlig sovmorgon. Jag och Maja sov till 10.30 efter att hon ätit runt halv 7. Undra när jag sov så länge senast. Skönt som bara den. Men vad fort dagen går när man sover länge.
 
Nu på kvällskvisten var vi ute och åt. Skönt o komma hemifrån lite och få mat serverad. Vi blev proppmätta så vi tog en promenad hem. Skönt o röra lite på sig!!
 
Nu ska jag lägga mej!! Natti natti!!
 
 
 

Bröllopsdag

Idag har vi bröllopsdag! 3 år har vi varit gifta!! 10 juli 2010 var sommarens varmaste dag. Idag är det nog sommarens regnigaste dag!
 
Ikväll ska vi ut och äta! Hoppas jag kan slappna av och njuta av maten. Har ju lite svårt att släppa kontrollen!! Maja har redan blivit väldigt mammig.  
 
 
 
 

Sista gången

Idag var det sista gången jag besökte min barnmorska. Känns lite sorgligt. Tycker verkligen om att gå dit. Men nu är vi klara med barn så nu blir det inga mer ultraljud och mäta magen tillfällen. Kan inte låta bli att tycka att det känns lite jobbigt att inte få känna sparkar och se magen bli rund och fin mer. Men livet går vidare och man kan ju inte skaffa fler barn bara för att det är mysigt att vara gravid. I alla fall i början innan man blir som en val.
 
Nu sitter jag och tar det lite lugnt i soffan. Det e bara Maja o jag hemma. Grabbarna åker båt i skärgården. Jag är inte gjord för att vara barnfri. Saknar Melker som en tok. Men har sett bilder på att han har det bra.
 
I morgon ska jag ta mig en promenad på förmiddagen och lämna tillbaka Majas flytväst vi köpte för ett tag sen. Insåg att vi redan hade en från Melker. Är lite svårt att få till långpromenader märker ja så tänkte passa på nu när jag bara har Maja hemma. Fick i alla fall en cykeltur till barnmorskan idag.
 
Min fina flicka ♥
 
 
 
 
 
 
 

Premiärbadat

Idag tog vi en tur till landet. Helt underbart där. Blir så glad och harmonisk av att vara där. Blev ett premiärdopp. Mysigt att göra saker ihop hela familjen! Det är ju det semester är till för. Så underbart att se Melker ha kul. Känns härligt i hela mitt hjärta. Kul att Melker är en riktig badkille. Nästa år kan Maja plaska med oss!


Tävla om blöjor

http://malingrahn.vimedbarn.se/tavling-i-sammarbete-med-blojbudet-se/


Gnälldag

Oh herre gud vilken dålig dag Maja haft idag. Skrik och gnäll hela dan. Ända gången hon varit nöjd är när hon ligger vid bröstet och när jag tog en promenad med henne i Baby Björn. Hon är ju lite varannan dag med humöret men idag har det varit värsta dagen. Hoppas hon är mer nöjd i morgon. Vi skulle fixat lite hemma idag men det var ju bara att lägga ner.
 
Hoppas det blir en skaplig natt i alla fall för jag är redan trött.
 
Mina fina hjärtan. Älskar er mest.

 

Snövelstorp

Vilken härlig dag vi haft. Var hos Anna och hälsa på i nya huset. Tog en tur till stranden. Hann sitta och njuta i solen medan Maja sov och Melker lekte i vattnet. Underbart!
 
Nyss kom vi in från en liten kvällspromenad. Melker på cykel och Maja i bärsele. Mysigt att promenera hela familjen.
 
Nu lite tv och sen sängen. Är som vanligt trött efter en dag med full fart!
 
 
 
 

Trots

Välkommen trots!! Första riktiga trotsen för oss. Vet inte hur många gånger om dan som vi blir osams just nu. Tjurig som få är den lilla herrn. Humöret kan vända på två sekunder. Men det är bara att bita ihop och vara bestämd. Man vinner ju på att visa vem som bestämmer hur tråkigt det än är med bråk och skrik.


Måndag

Under helgen som varit har vi inte haft nått internet pga festivalen men nu är det tillbaka igen!! Skönt!
 
Idag tog jag en promenad med Maja till stan och luncha med en jobbarkompis. Tiden sprang iväg. Men det gör den ju ofta när man har trevligt.
 
Är så himla skönt att promenera så nu måste jag verkligen försöka komma ut en sväng per dag!!! Alltid lättare o komma ut när man har ett mål att promenera till.
 
Maja har nu blivit 2 månader och blir sötare för varje dag. Herre gud var jag älskar mina barn. Vad vore jag utan dom? Melker lär sig nya saker varje dag känns det som. Är iväg och leker med grannpojken och har kors i taket sovit några timmar per natt i sin säng. Hoppas det håller i sig!!
 
Bjuder på lite bilder!! Sen säger jag tack för idag. Är i vanlig ordning trött på kvällarna!!
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0