ÅKSJUKA

Melker har de senaste gångerna blivit åksjuk i bilen. Inte alls kul :( Köpte seaband till honom idag och vet inte om de kanske hjälpte lite. Inget kräks iallafall. Bara lite illamående. Tur att vi inte åker bil sådär jätte ofta. Det e nu på semestern det blivit en del.

Såhär fin blir man om munnen när man äter grön klubba på levis namngivning :)

NAMNGIVNING

Idag var vi på namngivning för fina Levis!! Jätte fin dag med massa god mat.

Passa såklart på att fota lite. Dom e bara för goa familjen Jigholm



SÖDERKÖPING!

Idag hade min fina man ett toppenförslag. Han föreslog en tur till Söderköping och Smultronstället!! Blev god glass på smultronstället. Ingen kö alls för då hade vi ätit glass på nått annat ställe. O så titta vi på båtar såklart!!!

Melker titta på alla fina glassar och hade gärna behållt menyn. En toppen mysig dag hade vi. Underbart med semester. Skönt o slippa alla måsten. Semester är underbart för kärleken :)

Natti natti!!!

BLOMMOR

Tog lite bilder i trädgården idag!!
 

MELKERS MAT

Vad vore livet utan köpta köttbullar, nudlar med biffsmak och pannkakor?? Dessa 3 saker känns det som Melker jämt äter nu för tiden. Typ det ända han verkligen gillar och äter en skaplig portion av. Frukt och drickyoghurt funkar rätt bra oxå. Antar att det bara är att fortsätta att servera detta och vara glad att han äter något med god aptit!!

Det har ju iallafall gått framåt, för ett tag sen var det ju bara välling som dög typ....


ALFONSUTSTÄLLNING

Idag tog vi en tur till Alfons utställningen. Var ingen hit faktiskt. Men det var ju gratis så man kanske inte kan vänta sig mycket mer... Efteråt blev det lunch på våffelmakeriet. Åt kanongod pasta. Dit kommer jag gå mer. Fanns leksaker till barnen oxå och hon som jobba där var hur trevlig som helst. Kom med vattenpistol till barnen. Älskar barnvänliga ställen med serviceinriktad personal. Rekomenderas verkligen!!!


MIDSOMMAR

Nu är första semesterveckan slut för mig, bara 3 kvar. Midsommarhelgen har vi spenderat på landet. Haft det jätte mysigt och Melker har trivts som fisken i vattnet med att ha mormor och morfars uppmärksamhet. Han har redan tjatat om att han vill till dom igen. Han e för go!!

Melker är helförtjust i såpbubblor så det har vi roat oss med många gånger under helgen



 
 

TRÄDGÅRDEN

Idag har jag gett trädgården lite kärlek. Klippt till häcken på framsidan och rensat lite ogräs. Solen värmde så skönt och Melker roa sig själv. Det sjuka är att jag som egentligen hatar att rensa ogräs tyckte att det var riktigt kul. När tiden och orken finns så är det inte så dumt att fixa lite i trädgården. Det är ju just tid och ork som fattas i vardagen så har vi tur kanske det blir ordning i trädgården under semestern iallafall.

Nu ska vi göra oss klara och sen ta spårvagnen till kompisar!!


LEKA MED BILDER

Såhär fint har jag det hemma... eller inte :)



MORMOR

Melker fick syn på en bild på min mormor när jag fixade med lite bilder. Tycker om min gammelmormor sa han ♥
Ja vem tusan gör inte det. Tänk att han forfarande pratar om henne så ofta. Tyvärr fick dom inte så lång tid ihop. Men för Melker lever hon kvar! 

Tror hon sitter på ett moln och tittar ner på oss och ser till att vi har det bra!!  

Åh vad jag önskar att hon fanns bland oss, har nog inte gått en dag utan att jag tänkt på henne. Livet är inte rättvist!  


PARKLEK

Igår hade vi en riktig toppen dag!! Först var det tänkt att vi skulle prova Vasaparken men vädret ville annorlunda så vi träffades hemma hos oss istället och gick till Enebyparken. Det blev en hit!! Barnen hade jätte kul!!

Blev eftermiddagen blev det lite spontanbilder på Aston, 4 månader är en perfekt fotoålder! Så go han e!!

Mitt lilla charmtroll ville oxå vara med på bild så självklart knäppte jag några bilder på honom oxå!





VÄDER

Vilken sjukt väder det är. Först spöregn och sen solsken. Idag fick hela familjen en dusch när vi lekte i parken men sen blev det helt plötsligt solsken och vi kunde äta kvällsmat ute även idag.

Melker har inte sovit middag och somnade gott i soffan vid halv 8. Skönt med lite egentid.


I morgon hoppas jag på fint väder för då ska vi prova vasaparken med lite vänner!!


Var på Cervera igår och hitta dessa fina prynadssaker från Kosta Boda!! Super häftiga! Super häftigt pris oxå!!


**Svar på kommentar till anonym, jag ska vara ledig 4 veckor i sommar**




LYCKA

Dey lyser verkligen om Melker när han får umgås med mormor & morfar!! Så himla härligt att se!! Mormor och morfar är verkligen något speciellt, det har det alltid varit för mig oxå. ♥


Nu är det hög tid för mig att hoppa i säng! Har haft en kanonlördag! Sol blev det oxå till kvällen så vi kunde sitta ute och äta!!

Se när vår pappa dyker upp, han e på grillfest så det lär antaligen dröja ett tag!


Godnatt


SEMESTER!

NU HAR JAG SEMESTER!!!

Så konstigt men härligt det känns!!



Massa mys med familjen väntar!!

Firade lite med grillat och vitt vin i trädgården. Sämre kan man ha det!!


Foto: Firar att Ann-Sofie börjar sin semester. Trevlig helg!!


SOMMARPAKET

I bland blir jag lite lätt matt på min son. Hela året har dagis varit ett ord som gjort Melker ledsen men de sista två dagarna har Melker sagt flera gånger att han gillar dagis och att dagis är kul!! Jätte bra om det inte vore för att han nu ska vara ledig i 7 veckor!! Har sagt till honom många gånger de senaste dagarna att han ska vara ledig jätte länge med mamma och pappa så vet inte om det e därför han helt plötsligt gillar dagis. De senaste två lämningarna har han skuttat in på avd glad som en lärka!! Hoppas han kommer ihåg i höst hur KUL dagis är.

Idag lämnade han stolt över sommarpaket till sina fröknar och det bästa av allt är att morbror ska hämta på dagis i eftermiddag. Det tala han om högt och tydligt för fröknarna :)

Även om jag tycker att det ska bli kanon skönt med semester så känns det lite vemodigt att inte gå till dagis på så många veckor. Men samtidigt är jag glad att vi har förmånen att låta våran guldklimp ha ett långt sommarlov.


Nu är det dags att jobba näst sista passet innan semestern!!




DAGIS

Idag fick jag se hur Melkers nya avd ser ut till hösten. Bara en massa 3 åringar och det absolut bästa är att vår favoritfröken kommer jobba där. Så underbart skönt det känns!!!

Nu ser jag fram emot hösten men först vill jag ha en lång och varm sommar!



NYA BILDER

En mysig ledig dag är nu slut. Idag hade jag äntligen tid att plocka fram kameran för att knäppa lite bilder på min favorit modell. Melker ville inte sluta men vi väntade besök så det får bli fler bilder en annan dag. Tänkte att vi skulle försöka ta lite bilder på hela familjen under semestern.



Lillgubben somna kl 18 så i morgon bitti är det risk att vi kommer gå upp innan tuppen! 4 dagar kvar sen är det semester <3


FEST

Igår var hela familjen på Tittis 30 års fest!! Jätte trevligt. Melker var vråltrött och somna gott i vagen så vi tog en promenad hem i solen.  På väg hem hyrde vi Hamilton men efter en stund va jag så trött att jag inte orka se mer, dessutom va det ingen film i min smak.

Tittis paket köpte vi på denna sida. Finns mycket fint där.
madebyemma.se och även denna sida har fina tavlor http://www.heanochfiansbyra.se/ där köpte jag Cicci & jimmys bröllopspresent.

Kul med lite annorlunda tavlor!!


På tal om Bröllop fick jag MMS från min kusin igår som gått och gift sig på Skansen i hemlighet!! Grattis till dom!!


Om några timmar är det dags för sista helgjobbet innan semestern. SKÖNT!!


BAKFULL

Jag känner mig bakfull utan att ha druckit en droppe. Kanske kan det bero på att jag jobba dubbla pass igår. Först en morgontur till 15 och sen en nattur. Var uppe 26 timmar i sträck så det känns som jag har rätt att vara trött.

Ikväll är Melker och jag själva. Pappa är på grillfest med grabbarna. Hoppas han kommer ihåg att det är han som ska upp med Melker i morgon eftersom jag jobbar.

Jag var vrålhungrig förut och sugen på bakismat så vi tog en promenad i solen till MC donlads. Mycket spännande att sitta ute och äta och titta på all trafik kan jag lova. På väg hem flög Melkers ballong iväg och gick sönder och det var inte lika kul. Gap och skrik hela vägen hem :(




Foto: Fredagsmys med melle

Ikväll blir det tidigt i säng för jag behöver ta igen lite sömn!!!


I morgon efter jobbet ska hela familjen på Tittis 30 års fest!! Hoppas hon gillar paketet lika mycket som jag gör :) Grattis på din dag vännen ♥


SVERIGE

I morgon har alla normala människor ledigt och kan fira Sveriges födelsedag medan vi ovanliga människor ska vara på jobbet kl 07!!!

Idag lämnade jag på dagis kl halv 8. Fasen vad underbart det är att lämna så sent iallafall om man jämnför med 6.15!! Så skönt att lillgubben hinner vakna själv innan det e dags att hoppa på motorcykel som Melker säger.

Dags att umgås lite med min kvällspigga son. Sjukt svårt att få honom i säng nu för tiden. Känns som det e läge att ta bort middagsluren, fast vissa dar är det inte möjligt. Har iallafall ingen lust att ha honom uppe varje kväll hela semestern. Vill ha lite vuxentid då och då iallafall. Dessutom spelar det ingen roll om han somnar 19 eller 23 så vaknar han ändå vid 7 tiden.






JOBBVECKA

Denna veckan står det jobb på schemat mest hela tiden!! Jobbar 6 av 7 dagar!! Tur att jag vet vad jag ska fördriva dagarna med :)

Ett barnkalas och ett 30 års kalas ska vi lyckas hinna med oxå!! Sen ska det visst firas lite nationdag oxå. Men det får räcka med firandet på jobbet för min del.

Såhär såg vi ut i lördags

Foto: Bröllop



Nu är det dags att cykla till jobbet!!


BRÖLLOP

I lördags var vi bjudna på bröllop. Hur fint som helst var det och vilken rolig fest. Tyvärr åkte vi hem tidigare än jag tänkt mig men det är ju inte hela världen, iallafall inte såhär i efterhand.  

Hade inte med mig nån egen kamera men jag kan bjuda på en bild från fotografens blogg. Samma tjej som fota oss på vårt bröllop.

http://annasphotography.blogg.se/2012/june/cecilia-jimmy-26-2012.html 

Önskar er all lycka och jag är väldigt glad att jag lärt känna er.



här är bilder från vårt bröllop oxå
 
http://annasphotography.blogg.se/2010/july/anne-sofie-christian-i-nod-och-lust.html


BARNFRITT

I morgon ska vi vara barnfria. Det var nästan ett år sen och jag känner att det ska jätte kul att bara få vara med Christian en hel kväll. Inte bara vara mamma utan vara Ann-sofie. 

En del har sagt att de inte tycker att vi är kloka som inte gjort nått själva på så länge men det har väll inte riktigt funnits tillfälle och sen är det svårt att få till det när jag jobbar varannan helg. Sen har vi inte skaffat barn för att andra ska ta hand om honom. 

Men nu ser jag verkligen fram emot lite vuxen tid. Hoppas på en kanon kväll i morron!!
 

Lite bättre väder skulle inte skada i morgon. Kan bli kallt med bara ben!!  

TREVLIG HELG!!


Skulle vara kul med lite mer respons på bloggen. Blir dåligt med bloggande eftersom jag har dåligt med datortid men samtidigt för att ingen kommenterar och då tappar jag lusten!!


HALLÅ SOLEN...

Var är sommaren??



Vill njuta av solen och få lite härlig färg på kroppen!!


RSS 2.0