MEANDI OCH GARDINER

Känns som jag inte riktigt hinner med bloggen längre... vardagslivet rullar på och jag har äntligen börjat cykla till dagis och jobbet. Känns kanon att röra lite på sig!! Hinner man inte träna annat e det iallafall skönt att cykla. Skulle vara trevligt att få till en och annan långpromenad oxå.

Vad har jag haft för mig då??  I helgen fick jag hjälp med att ta ner den konstiga gardinupphängningen i vardagsrummet och efter mycket letande hitta jag även gardiner. PÅ RUSTA!  Fanns mycket fint så köpte även ett par till hösten. Ska försöka få till en bild för er som är intresserade. Blev även lite annat smått och gott från rusta och hela kalaset gick på 1400. Trodde hon i kassan skoja men så va inte fallet!! 

I söndags hade jag meandi party!! Dyra kläder men mycket fint. Köpte två t-shirt åt Melker och en mössa. Får se när det kommer. Tack kära vänner för att ni kom :) Och tack Christian och Melker som lämna huset några timmar :) 

Idag hämta jag Melker redan kl 14 så idag fick vi äta mellanmål ihop. Mysigt!! Sen har jag roat mej med att tvätta vinterkläder så de kan läggas bort och dum som jag var så tvätta jag Melkers nya vårjacka eftersom den redan blivit smutsig så nu håller jag alla tummar jag har att den ska bli torr till i morron bitti. Tyvärr hade det kommit smuts på som inte gick bort men man säger väll att smutsiga barn är glada barn va :) 

I morgon är månadens värsta dag. Melker är på dagis 6.15- 16.30!! Ångest i massor kan jag lova!  



 


POLLEN

Mina ögon och min näsa har blivit atteckerade av pollen. Ögonen svider och nästan rinner och är täppt om vart annat. Inte alls kul! Va många år sen jag blev såhär hårt drabbad. Nu måste ja till apoteket i morron och köpa droppar och piller!! Undra om droppar funkar när man har linser??


Hoppas den underbara våren fortsätter. Skulle inte vara helt fel att sitta ute och njuta lite i helgen!!  I morgon vankas det dagis och jobb igen!! Bara den envisa hostan kvar!



VAB

I morse vakna den lilla herrn med feber så det var bara att ringa jobbet och säga att jag blev hemma. Känns ju sådär med tanke på att vi inte har några vikarier och sen vore det ju rätt kul med en hel lön någon gång. Men självklart går Melkers hälsa först.

Febern verkar ha försvunnit nu så på torsdag bli det förhoppningsvis jobb igen! Hoppas den håller sig borta!!
Och hostan får gärna oxå försvinna fort! 

Hela dagen har jag längtat efter att sova middag men Melker har sagt nej hela tiden men kl 16 ville han somna och då tyckte jag inte att det var någon bra idé att sova eftersom jag skulle börja med maten så det blev ingen sömn för mig. 

Känner att det börjar bli rätt tufft att jobba nästan heltid, bli väckt några gånger per natt och upp tidigt!! På söndag har jag bokat in en sovmorgon!! Det var så länge sen nu!! Hoppas bara att jag tillåter mig att sova ut då!  

Idag bad Melker om dagisdeg så självklart gjorde vi playdoo och dega en massa!! 


 


TIDIGT!!

Det här kommer bli en lång dag. Klockan sju blev jag väckt av en tiger som ville upp. Det konstiga är att tigern alltid väcker sin mamma även om pappa ligger bredvid. Bara att hoppa upp och göra frukost. Kaffe är ju ett måste såhä tidigt.

Nu slappar vi framför tv:n och senare idag ska jag iväg och jobba kväll. I morgon har jag bytt tur till morgon för jag får ju iallafall inte sova och då är det bättre att hinna umgås med familjen på eftermiddagen!
Ibland tänker jag på hur LAT man var innan Melker. Låg alltid och sov så länge som möjligt innan det var dags för jobb. Minns att jag tyckte att folk va tokiga som gick upp 7 när de börja jobba 13 men nu är jag där själv. Och ärligt talat så hinner jag och orkar mer sen jag fick barn. Hur trött man än är finns det alltid nått som ska fixas.

Igår var jag och pappa iväg och fixa gardinstänger till vardagsrummet så på fredag ska jag äntligen få upp dom och sen ska jag bara hitta några fina gardiner.

Christian var duktig och kratta en massa löv i trädgården men än finns det mycket jobb kvar. Längtar till värmen kommer så vi kan njuta ute. Tänk när vi kan vara ute hela dagarna! LÄNGTAR!!!

4 dagar på dagis hann vi med innan Melker blev snuvig igen. Hoppas det stannar vid BARA snuva!!

TREVLIG HELG!!

Längtar till sommaren och landet!!




JOBB!

Undra om det är nyttigt att jobba 6 av 7 dagar?? Känner mig riktigt trött just nu. Blir ju inte bättre av att Melker sovit lite sämre igen och att halsen värker. Är inte sjuk på nått sätt bara halsen som e besvärlig :( Funderar på om det kan vara någon allergi?? kan tydligen sätta sig i halsen lärde jag mig idag!

Nu är jag precis hemkommen från ett homeparty. Det var heminredning som såldes. Trevligt med längta mest hem till lilla gubben. Men han hade somnat 10 min innan jag kom så får umgås med honom i morgon igen.

Nu ska jag kolla lite på FB och sen sova!!


MELODIFESTIVAL

Fast klockan var 12 igår kväll när Melker somna vakna han halv 8 och var pigg. Bara och ta sig upp och göra lite frukost. Bara man kommer upp blir man ju pigg! Solen lyser så om någon timme eller två ska vi ut är min plan.

Kvällen igår var väldans trevlig. Tacos, melodifestival och godis kan aldrig bli fel. Tycker faktiskt att rätt låt vann igår.

Melker var i högform även igår och busa en massa med Marie. Klappa lite på Maries fina mage och blev för ett ögonblick sugen på en egen bebis men tror det får vänta ett tag med tanke på att Melkers första år var sjukt jobbigt. Känns som vi äntligen kommit iordning lite med mat och sömn så vill passa på att njuta lite av det.

Nu hoppas jag att det inte dröjer lika länge tills vi ses igen. Kanske blir det bebismys nästa gång vi ses ♥


Barnen har blivit lite större nu ♥



LÖRDAG

Ledig helg vilket känns skönt och välbehövligt!! Igår när jag var på jobbet hade resten av familjen varit duktiga och städat. Det gjorde mamma jätte glad :) Denna veckan hoppade vi matbilen och åkte till maxi och storhandla. Det var inte igår. Och dyrt som vanligt blev det.

På kvällen hade vi besök av min kusin med sambo och vi var lata och köpte pizza från Vesuvio. Det var inte igår det heller. Melker älskar uppmärksamheten när någon kommer och vill busa så han for runt som en tok här hemma.

I morse tog vi lite sovmorgon och sen tog vi en promenad hem till mamma o pappa på lite fika. Älskar att ha dom på gångavstånd.

Ikväll kommer Marie, Peter och Ella. Det var sjukt länge sen vi sågs. Det blir tacos, melodifestivalen och godis.

En fortsatt trevlig lördag önskar jag er alla!! 


Bjuder på en bild på min konstnärliga son. 

 




BEBISMYS

En mysig ledig dag är nu slut. Undra varför det måste gå så fort?
Idag kom Titti och Aston på besök och det blev både mys och fotografering.

Jag fråga Melker om han oxå vill ha en bebis som Dexter har men det ville han absolut inte.
NEJ MAMMA INTE BEBIS!

Men han klappa iallafall fint på Aston!

Blev en massa bilder så bjuder på några här.







Melker somna klockan halv 7 ikväll så jag håller alla tummar jag har att han inte är pigg som en mört jätte tidigt i morgon.


LEDIG

I morgon är det äntligen dags för en ledig dag!! Melker har varit duktig och gått upp tidigt i två dar och i morgon hoppas jag på lite sovmorgon.

Idag när jag kom till dagis var min lilla kille ute på gården!! Tror till o med att de ätit mellis ute för han hade smör på näsan :) När vi kom hem hade jag tänkt att vi skulle njuta lite i solen men det ville inte Melker. Han ville in då!! Det kommer förhoppningsvis fler tillfällen!


Det hade kommit upp en lapp på dagis om att föräldrar ska hålla sina barn hemma någon extra dag fast det är trist att vabba eftersom sjukdommarna bara går runt!! Mycket bra lapp så jag berömde personalen! Kunde inte ha skrivit den bättre själv! Nu hoppas jag vi slipper fler sjukdommar på ett tag!



Nu har jag äntligen lyckats lära mig att göra en detalj i färg så självklart var jag tvungen att prova! Övning ger färdighet!



TILLBAKA TILL VARDAGEN!

Nu är Melker helt frisk. Igår kväll tog han sista dosen med pencilin så nu hoppas jag att vi får vara friska ett bra tag fram över. Är riktigt imponerad över hon duktig han varit att ta medicinen tre gånger om dagen. Hoppas hans dagis kompisar är skapligt friska eftersom immunförsvaret alltid är nedsatt efter en kur.

Efter två veckor hemma blir det en rivstart i morgon bitti för oss. Kvart över 6 ska vi vara på dagis i morgon. Melker var inte helt nöjd när jag packa dagis väskan förut så har ställt in mig på att det kommer bli tuffa lämningar igen. 


Nu ska jag slappa lite i soffan och försöka klara en bana på mitt spel på fb. 
Längtar till tisdag eftermiddag när jag jobbat klart för denna helg. Ledig dag på onsdag! 



 



Nu har mormor äntligen kommit ner i jorden efter 3 långa månader. Har hunnit med att besöka henne 2 gånger. Det fina är att hennes grav är på vägen till mitt jobb när jag cyklar. Nu kommer jag kunna titta till henne ofta!! ♥








NYKLIPPT

Vilken mysig ledig dag jag haft!! En tur till maxi/stan för att köpa vårjacka till Melker. Det blev även lite annat smått och gott inhandlat till den lilla herren. Sen avsluta vi med lunch på Mc Donalds.

På eftermiddagen hade jag bokat klipptid till Melker. Första riktiga frisör besöket. Melker var kalas duktig och blev jätte fin!!



Nu har jag en jobbhelg framför mig. Men först lite fredags mys med familjen!


RSS 2.0