Sjukling

Min lilla älskling är sjuk. Snorig, hostig och har hög feber. Har sovit hela eftermiddagen och hans andning är så snabb så jag kan inte låta bli att tänka på hur det var för ett år sen när han blev inlagd. Hoppas hoppas att det är bättre i morgon. Nu är övervåningen klar. Nu ska det bara städas och alla saker ska på plats igen. Jag har legat i soffan hela dagen och sett på tv, läst allers och Felicia försvann. Lite lätt rörig bok om ni frågar mig. Hoppar flera år fram och tillbaka hela tiden. Snart kommer mannen hem och jag ska ta en promenad till Ica för att få lite luft.


Snorigt värre

Vilken härlig eftermiddag vi hade. Första fikan ute för i år är avklarad. Nu ligger jag i sängen bredvid en jätte snorig och hostig pojke. Inte alls kul. Men han har ju klarat sig sen förra våren så det är väll dags nu. Super tur har vi haft! Känns som jag oxå kan få mig en omgång efter all hosta och snor jag fått på mig idag. Natti Natti!!


Nyklippt

Finaste pojken har jag nu!! Tyvärr har han blivit förkyld under natten så får se om det blir bättre el sämre under dagen. Halva dagisgruppen var ju sjuka igår så inte så konstigt kanske. Nu förstår jag varför jag är hemma om dagarna. Efter en tur på stan med Melker är magen stenhård och det har den inte varit tidigare i veckan. Ska nog inte ha dåligt samvete över att vara hemma och lata mig och lämna Melker på dagis. Nu ska jag lägga mig lite i soffan och låta Melker ligga ute i vagnen och sova lite.


Bibblan

Får inte skämma bort familjen när jag är hemma. Fruktsallad med glass igår och blåbärspaj till efterrätt idag. Nu får det vara nog :) idag hämta jag Melker en timme tidigare för att gå till bibblan och låna böcker. Låna en bok till mig själv oxå. Felicia försvann. Anna wahlgrens dotter som skrivit om sin uppväxt. I morgon har jag bokat klipptid till Melker så han får vara ledig från dagis. Lyxigt att kunna göra lite som man vill. Melker tjatar varje dag om att vi har smutsigt hemma om det håller jag med om så när jag laga mat dammsög Melker. Barnarbete på hög nivå!


Första dagen hemma

Första dagen hemma är slut. Har känt mig rätt pigg men efter att ha hämtat Melker på dagis blev jag sååå trött. Skulle kunna lägga mig ner och sova. Men nu ska vi snart börja med mat och sen hoppas jag på en lugn kväll. Målarna jobbar inte direkt fort. Idag har det varit en gubbe här två gånger och ca en timme sammanlagt. Känns som det kommer dra ut på tiden. Börjar kännas lite segt nu faktiskt. Dammigt och stökigt är det oxå. Vill bara att allt ska bli klart så vi kan städa. Gick in i vecka 33 igår!!


Helgen

I helgen hade mannen och jag lite tid för oss själva på fredgagården. Jätte skönt att komma hemifrån lite och bli serverad god mat. Vacker utsikt och fin relax avdelning. Tyvärr kunde ju inte jag utnyttja bubbelpooolen. När vi kom hem satte Christian igång att bygga byråer och jag rensa lite i skåpen. Man samlar på sig mycket skräp som kan vara bra att ha... 2 vita malm står nu i vårt sovrum. Känner mig jätte nöjd. Ibland e Christian för duktig! I morgon börjar min havandeskapspenning. Känns lite konstigt att lämna älsklingen på dagis och sen gå hem. Kommer nog ha lite dåligt samvete men samtidigt behöver jag vila mig och jag vet att jag inte skulle orka vara en rolig mamma hela dagarna. Har ont både här och var. Får se om målarna kommer tillbaka i morgon och fortsätter i nästa rum.


Fredgagården

Idag känns det som jag blivit överkörd av ett tåg! Ont i hela kroppen och jätte trött. Blev nog lite för många projekt igår. Och kom i säng alldeles för sent och blev väckt av min lilla kille alldeles för tidigt idag. Nu ligger jag i en säng på fredgagården medan Christian är på massage. Om en timme ska jag på fotkur lyx behandling. Känns som jag mår bäst av att ligga ner idag. Melle mannen är hos sina favoriter. Han skulle sakna oss lite sa han :) inte värst troligt. Vacker utsikt från fönstret.


Feb. 22, 2013

Nu har jag jobbat klart för ett tag fram över! Känns konstigt men samtidigt skönt. Blir härligt med lite tid för vila! Känns som kroppen behöver det!


Feb. 20, 2013

Idag har jag äntligen fått fart på målarna. Så nu ska iallafall vårt sovrum vara klart till fredag. Bebisrummet blir klart nästa vecka. Var tvungen att välja ny tapet dit. Helt plötsligt var det inte en dags leverans utan 6-8 veckor!! Hade tänkt mig en lugn och skön onsdag kväll men helt plötsligt satte Christian en kniv i handen och blodet spruta. Melker var så orolig för sin pappa. Inte lätt att förklara att det alltid ser värre ut än vad det är när blod är inblandat. 3 stygn blev det och jag har då aldrig varit med om snabbare besök på akuten. Fram och tillbaka på en timme! Jag som trodde han skulle få sitta där halva natten. Ibland ska man ha tur! Melker blev glad när hans pappa kom hem. Och äntligen kunde han slappna av och somna. Nu ska jag oxå sova. I morgon blir det sista kvällspasset för mig! Ser verkligen fram emot lite ledighet nu! Bilden visar att arbete pågår i sovrummet!


Feb. 19, 2013

Idag kunde jag jobbat sista passet men eftersom jag var så pigg när jag fyllde i pappren så skrev jag att jag slutar på fredag istället. Just nu är jag sååå trött att jag helst bara skulle vilja sova hela tiden men med tanke på att vi har hantverkare på övervåningen som för liv så är det lika bra att vara på jobbet!!


Feb. 18, 2013

6 år har gått sen vi blev ett par! Känns som vi hunnit med en hel del på dom åren! Det är inte alltid en dans på rosor men vilket förhållande är det??


Feb. 17, 2013

Sista jobbhelgen på länge är över!! Känns så skönt! Idag känner jag mig lite piggare i kroppen efter ett kvällspass. Nu ska jag krypa ner i vårt tillfälliga sovrum = vardagsrum och hoppas på en bra natt. I morgon bitti kommer golvläggaren!! Natti natti!!


Feb. 16, 2013

Det här är inte kul!!! Känner mig som 100 år i kroppen. Trött och ont i varenda kroppsdel känns det som. Ärligt talat nu är det plågsamt att vara på jobbet!!! Nu ska jag hem och lägga mig!! Är inte den som sjukskriver mig i onödan men nu funderar jag allvarligt på att göra det sista veckan.


Feb. 15, 2013

Idag vakna Melker av Christian väckarklocka 6.30! Kändes inte helt bra men vi slapp stressa till öppna förskolan i allafall. Massa bus och hembakta semlor bjöd förmiddagen på. När vi kom hem börja jag tömma Melkers rum på saker. Det är bara att inse att min kropp inte är gjord för sånna stora ansträngningar. Ryggvärk, sammandragningar och illamående blev följden. Som tur var så var Melker villig att sova lite sen middag. Mysigt och jätte länge sen. Nu har vi tömt lite mer på övervåningen och nu sitter vi bänkade framför gladiatorerna. Fredagsmys på hög nivå!!!


Feb. 14, 2013

Hade sagt till Christian att jag inte hinner köpa någon alla hjärtans dag present till honom men när jag kom hem stod både rosor och en nalle på bordet. Blev förvånad men samtidigt glad. Plötsligt så händer det :) Idag har det varit full fart på jobbet! Avsluta dagen men HLR utbildning och hur man hanterar en hjärtstartare. Spännande och lärorikt men kändes inte som det var rätt dag att lära sig saker. Nu är det en lugn alla hjärtans dag kväll Som gäller. Är trött efter en dag med full fart! I morgon är det veckans ända lediga dag. Full fart väntas även då!!


Feb. 13, 2013

Så jäkla trött jag är! Sover jätte dåligt på nätterna just nu. Vaknar jag inte av toabesök så är det ryggont som väcker mig. Och så vaknar oftast Melker en gång oxå. Är totalt slut när klockan ringer. Just nu längtar jag bara på att min hp ska börja så jag kan sova ifatt lite på dagarna. Endast 7 arbetspass kvar! El egentligen 4 men har ju lovat att jobba veckan ut. Ont i svanskotan har jag oxå efter att ha kört rullstol i snömodden igår. Känner mig rätt tråkig just nu. Nu ska jag ligga i soffan några minuter till och Sen fixa lite mat. Köttfärssås och spagetti står på menyn idag.


Feb. 12, 2013

Idag åt nog hela Sverige semla och självklart ville inte vi vara sämre. Tycker inte alls om semla så det var nog både första och sista jag köpte i år. Melker däremot tyckte att det var kanon gott så han fick min. Jag smaka bara en sked mandelmassa för det är det godaste. Nu ligger jag i sängen och ska sova. Är så skönt att sträcka ut kroppen efter en hel dag. Natti natti!!


Feb. 10, 2013

Mysigt med en helg hos mormor och morfar. Va jätte länge sen vi sov där. Idag har vi varit en stund på landet och tagit bort snö från taket. Melker var inte helt nöjd eftersom han inte kunde springa in och ut som han gör på sommaren. Svårt att förstå att det är lika kallt inne som ute. Och att även om man var inne så kunde man inte ta av overall och skor. Nu längtar jag till sommaren och hoppas på en massa härliga dar på landet. I veckan är det jobb 6 av 7 dar som gäller. Jag vet att jag lever iallafall... Utbildning i hur man sköter en hjärtstartare ska jag få på torsdag och även hjärt och lung räddning. Blir spännande!! Nu ska jag sova! Skönt att sträcka ut sin ömma och trötta kropp.


Feb. 09, 2013

Det blir sällan som man tänkt sig. Mannen vakna med dålig mage och hela den lediga lördagen blev inte som vi tänkt. Jag tog en snabbis på klädbytardagen och sen åkte Melker och jag till badhuset eftersom jag lovat det. Gick bra men visst känns det i kroppen nu. Sen rymde vi hem till mormor och morfar och där blir vi kvar tills i morgon. Tråkig stämning hemma med sjuk man och jag vill helst inte bli smittad av den dåliga magen. I natt vill Melker inte sova bredvid sin mamma utan absolut hos mormor och morfar. Ska påminna honom i morgon kväll :) det blir sällan som man tänkt sig men lördagen sluta rätt bra ändå!! Nu ska jag sova och i morgon behöver det inte komma mer snö tack!!


KROPPEN

Denna vecka har jag känt mig så trött och öm i kroppen. Är rätt tacksam att det bara är 10 arbetspass kvar. Är inte nöjd med hur jag känner nu. Känner mig gnällig men försöker göra mitt bästa både hemma och jobbet. Denna helgen är det som vanligt mycket o göra men lite vila måste hinnas med oxå. Bebis verkar iallafall vara nöjd. Full fart hela tiden. Såhär rörlig var aldrig Melker. Trevlig helg!


MORMOR


FULL FART

Vilken cirkus det är i magen idag. Inte en lugn stund. Jätte mysigt! Melker ropar hallå bebis :)


BM BESÖK

Igår gick jag och la mig 20.15 och förutom att jag gick upp 3 gånger för att kissa i natt så sov vi först till 7.15 då Melker var sugen på välling och sen vidare till 8.30. Såååååå skönt!!
 
Idag har jag varit hos BM på koll. Nu är det dags att börja med järntabletter. Stackars magen!! Annars såg allt bra ut. Melle gubben var hos Cicci och Jack och busa runt. Tur jag har min kusin som ställer upp och passar Melker. Snart bor vi ännu närmre varann :) Fick lite mys med Jack oxå. Det är aldig fel. Melle och Jack är mina favorit killar. Kanske för att den ena är min son och den andra min släkting. Nått speciellt är det iallafall med Jack!!   
 
Snart är det dags för mig att gå på meandiparty och göra av med pengar. Trodde jag och Melle var överens om vad jag skulle köpa men helt plötsligt så är den tröjan inte fin längre. Så nu får jag väll välja själv. Hoppas på en vårmössa till mig själv oxå.
 
 

TRÖTT

Fy farao vad trött jag är idag!! 4 tidiga mornar på jobbet har det blivit men i morgon är jag äntligen ledig en dag. Som vanligt står mycket på schemat på lediga dagar. Bm besök, få besök av hantverkare som ska kolla på jobbet med övervåningen och meandi party. Och en massa mys med Melle mannen ska väll hinnas med oxå.

Ikväll blir det tidigt i säng. Ska bli så skönt.

BÄLTE

Foglossningsbältet är verkligen kanon. Har haft det på mig i 2 dar nu och så fort jag tar av mig det känner jag skillnad. Har gått bra att jobba utan en massa smärta. Men är nog bara att inse att mina långpromenader är slut. Får ta tag i det i vår igen. Huvudsaken är att jag kan jobba och röra mig normalt. Nu ska mannen i mitt liv firas lite. 33 år idag!


MYS FREDAG

Idag har vi varit på öppna förskolan på förmiddagen och efteråt blev det våfflor ihop med söta Jack och hans mamma. Mysig fredag. Eftersom jag var ledig idag använde jag inte bältet vilket jag ångrar nu. Sååå jäkla ont nu. Vill knappt inte röra mig. Nu har jag 4 dar med jobb framför mig. Är lite osäker på hur detta ska gå men gör så klart ett försök. Är väldigt besviken på att kroppen helt plötsligt känns som den ska gå sönder vilken sekund som helst. Vill bara må bra och fortsätta att vara glad och pigg i kroppen. Melker övar på att vara storebror med Jack. Känns som han kommer bli en toppen brorsa!!!


RSS 2.0