Busfabriken

 
Idag blev vår lilla tjeja 8 månader. Eftersom hela familjen var ledig tog vi en tur till busfabriken. Det blev en lyckad dag och även Maja hade kul på småbarnsavdelningen. Jag gillar verkligen när hela familjen gör saker ihop. Det är mysigt. I morgon är årets sista dag. Se hur länge jag håller mig vaken. Vi ska vara hemma och äta gott och se på bingolotto. Ska bli himla skönt att inte fara iväg till nån och behöva fundera på hur man ska komma hem och hur barnen ska orka. Tror det är tredje året vi är hemma. Tror vi blivit lite bekväma. Nu ska jag upp och lägga mej och hoppas på en god nattsömn. 
 

Julen 2013

Julen är över för detta år och även om den kanske inte blev precis som jag tänkt mig så var det ändå en bra jul med en massa paket. Maja firade sin första jul och tyckte att det var spännande med alla papper och snören.
 
Bjuder på lite bilder från julen
 
 
 
 

 
Snart är 2013 slut och det bästa med året var att våran familj utökades med en liten flicka och blev komplett.

Helg igen

Veckorna bara springer iväg. Fredag igen. Idag kom första snön och Melker ville ut och åka snowracer. Men så mycket snö hade det ju inte kommit än. Men det kanske är på gång??
 
Denna veckan har jag tagit bilder på barnen. Behöver lite ny konst på väggarna hemma. Nu ska jag bara bestämma mej om jag ska ha färg el svartvitt. Melker är jätte känslig mot blixten så av 50 tagna kort blunda han på 48.
 
Idag har vi haft besök. Det känns så kul med lite nytt umgänge. Har börjat umgås med 3 st den senaste tiden. Alla med barn i samma ålder. Superkul!
 
Mannen är på julfest och barnen sover. Ska också snart lägga mej. I tisdags var jag också på julfest. Det var trevligt men svårt att hinna prata med kollegorna.
 
Trevlig helg!
 
 
 
 
 

1 advent

 
Igår blev våran lilla Maja 7 månader. Helt galet vad fort tiden går. Jag hinner inte med.  Världens underbaraste tjej. ( ser ni att ögonen ser bruna ut på kortet?)
 
 
Idag är det första advent och Melker har två kalendrar. En choklad och en lego city. Det gäller att hålla ordning på hur många dar det är till tomten kommer.
 
 
Idag var jag på Maxi och försökte hitta lite nya kläder till mig men hitta inget som föll mej i smaken :( Hade behövt något nytt till jobbets julfest på tisdag. Får ta en tur på stan på tisdag förmiddag. Annars får det bli mysbyxor :(
 
 
Ljusstakarna står i fönstren, saffrasbullar i frysen och första ljuset är tänt. Snart är julen här.  Behöver tips på vad vi ska köpa till Maja i julklapp. Så svårt när hon redan har allt hon behöver.
 
 
Över 30 läsare varje gång jag bloggar men lämna gärna något spår efter er ibland. Det är extra kul att blogga då.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0