SNORIG

Ledig helg framför mig och vaknar upp med förkylning :( Inte alls kul!
 
I morgon är det kalas för mig. Hela 29 år fyller jag!!  
 
 

SOLEN LYSER

En underbart härlig ledig dag har vi haft!! Hoppa på cykeln till Himpa. Har nog inte varit där på 100 år typ. Rätt kallt i vattnet tyckte vi både men lite bad blev det. På eftermiddagen tog vi en tur till Maxi o kolla rean och nu har jag precis fått hem min lilla gubbe som varit inne hos grannen och lekt. Känner mig lite mör efter all härlig sol.

I morgon ska Melker på utflykt med morbror och jag ska jobba kväll.
 
Natti

SPARKCYKEL

Ordningen är återställd. Lilla gubben är hemma! Tror vi längtat mer än vad han gjort. Men super skönt att det funkar så bra.

För en stund sen kom jag hem med en begagnad sparkcykel som jag köpt på bloppis. Melker är mer än nöjd. Christian är lite avis och vill prova men Melker vill inte låna ut den :)

Inte så dumt med begagnade saker, har kommit på det sen jag fick barn.
 
I morgon är jag ledig. Det är välbehövligt. Helt virrig i skallen hela dan. Gjorde nog inte många rätt på jobbet idag.
 

TOMT

Så tomt och tyst det är hemma. Melker är lämnad hos mina föräldrar eftersom vår semester är slut och jag vill slippa sommardagis. Börjar tidigt 2 dar nu så det är bäst för alla att han redan är på plats. Längtar redan till tisdag eftermiddag då jag får träffa lilla gubben igen. Känner mig inte hel utan honom. Men vet att han har det kanon så känner mig inte orolig på nått vis bara att jag inte är van vid att det e tyst och att jag får sitta still i soffan utan att någon vill ha hjälp med nått.

Två hela nätter ska jag få ligga bredvid min man. Hur konstigt känns inte det :)

SOL

Vilken underbar sommardag det varit idag!! Mer sånt tack!! En mycket bra ledig dag!
Nu har jag 4 dagars jobb framför mig!
 
Bjuder på två naturbilder

BOKTIPS

Har börjat läsa en del böcker, önskar gärna tips på bra böcker. Gärna verklighetsbaserade men även andra förslag tas tacksamt emot.


KONDITION

Hur kan kondition försvinna så fort? Innan semestern flög jag fram på cykeln till och från jobbet men nu är det riktigt jobbigt. Hoppas konditionen kommer tillbaka lika fort som den försvann. Hoppas oxå på att jag lyckas komma igång med lite promenader igen. E ju egentligen skönt men så svårt att få tid och ork när jag börjat jobba igen. Har funderat på att lägga lite friskvårdspengar på ett träningskort men är nog mer inne på att lägga dom på massage istället. Känns som min kropp behöver det. Träningskort har blivit liggandes förr...
 
 
 
 

JOBBDAGS!!

Nu är det snart dags att cykla till jobbet efter 4 veckors semester. Blandade känslor men tyvärr är det ju omöjligt att leva i en semesterbubbla hela tiden. Melker är ju ledig 3 veckor till och det känns skönt.

Idag tänkte jag börja ett nyttigare liv igen... Har blivit alldeles för mycket gott på semestern och även om jag var duktig och promenera nästan varje dag de två första veckorna så blev det lite dåligt med det resten av tiden. Men nu tänkte jag sätta upp som mål att ta 3 promenader i veckan, cykla till jobbet varje dag och låta bli läsk och sötsaker. Bara unna mig lite godsaker på mina lediga helger. För lite godsaker behöver man ibland. Uppdaterar hur jag klarar mig :) E ju inte första gången jag ger mej på ett nyttigare liv....

 
 

FARMOR

Vila i frid Farmor

SLUT PÅ SEMESTERN

Nu är min semester slut. Hur kan fyra veckor gå såhär fort? Ångest är bara förnamnet. Va länge sen vi hade det såhär mysigt och harmoniskt. Hoppas det håller i sej även när vardagen sätter in. Är jätte nöjd med semestern. Känner mig utvilad och glad. Tror vi sovit till runt 9 varje morgon. Hur härligt är inte det lixom? Underbart skönt att slippa slita upp en trött kille kl 6 och sen stressa till dagis och jobb. Melker är ledig 3 veckor till så ett tag till får han njuta och jag kan mjukstarta lite och bara bry mig om mig själv på morgonen.  Bara att börja längta tills nästa sommarsemester. E ju bara ett år dit....
 
Hur härligt ser inte det här ut?



BADHUSET

Idag har hela familjen varit på badhuset. Mycket lek och bus blev det!! Melker älskar verkligen och bada! Nu ska vi se Nobels testamente och sen blir det sängen. Är trött efter en dag med full fart! Älskar min fina familj!!
 
 

PAPPERSBRÖLLOP

 100710
Idag för 2 år sedan blev vi man och hustru!!


http://annasphotography.blogg.se/ 

MYSDAG

Idag börjar min sista semester vecka!! Har varit och myst med Anna och Levis idag!! Vilken underbar liten kille det e. Alltid så glad! När jag kom hem tog Melker och jag ett dopp i hans lilla pool. Sen blev det en tur till en lekpark så det blev mys med min lilla kille oxå.


Gillar den här bilden som jag tog på namngivningen. Mammakärlek <3 
 

REGN!

Det finns inget dåligt väder sägs det men idag har det fasen vräkt ner hela dagen. Hade huvudvärk och behövde luft så tog på Melker och mej regnkläder och stövlar och gick till lastbilsparken. Jätte härligt med varmt regn!! Nu har det precis klarnat upp lite så hoppas på lite sol i morgon. Min sista semestervecka börjar i morgon. Behöver jag säga att jag har ÅNGEST!! Fy va denna semester gått fort. Vill vara ledig mer. Kan inte få nog av lediga dagar. Hinna och orka med en massa kul.

Igår var jag och C ute och åt med min kusin och hennes man. Jätte skönt att vara barnfria några timmar och kunna sitta och äta och prata i lugn och ro!! Det borde vi göra oftare.
 
 

BILDER PÅ FINA MAGEN


FOTAT FINA MAGEN

Igår tog jag fina magbilder på min kusin med Glan som bakgrund. Om jag får Ok från henne att lägga ut här ska ni få se bilder.
Gravidbilder och barnbilder är alltid roligast att ta. Jag undrar vem som gömmer sig i magen och längtar massor tills jag får träffa bebis.

LANDET

Två härliga dar på landet har vi haft!! I onsdag tog Melker årets första dopp. Härligt!! På nätterna har vi blivit störda av myggor och flugor så det har blivit lite dålig sömn så idag är jag jättetrött. Hoppas på bättre sömn i natt. Härligt att vara på landet själva. Annars är vi alltid där med mina föräldrar. Melker sakna dom först men sen trivdes han som fisken i vattnet.
Bjuder på några bilder men dom bästa bilderna är Melker nakenfis på så dom vill jag inte lägga upp här.
 

TROTS

Melker har kommit in i värsta trotsåldern. Från att vara mammas lilla snälla kille till att bli mammas monster. Det sa bara pang så blev han hur trotsig som helst. Herre gud va utbrott den lilla herrn får. Får utbrott för minsta lilla.

Men det e väll bara att fortsätta att ta med honom på en massa saker och stå ut med alla utbrott antar jag. Är inte sugen på att låsa in oss för att utbrotten är vråljobbiga. Är ju nått de flesta barn går igenom.


Bilder från Kolmården kommer en annan dag!! Orkar inte lägga in. Dagen har iallafall varit kanon förutom några utbrott!!
 
 

DYRT INTRÄDE

Ärligt talat är det inte ett rån att betala 395 kr per vuxen för en dag på Kolmården. Som tur e så e ju Melker under 3 så han e ju gratis men fy tusan vad dyrt det e. Sen ska det ju handlas lite mat, säkert någon bamsepryl och nån glass. Dyraste dagen på hela semestern tror jag!! I morron åker vi iallafall. Hoppas på sol och ingen åksjuka!!
 
2 veckor kvar av semestern nu....

RSS 2.0