Dagis!!

Sommarlovet är slut och idag är första dagen på dagis. Melker var så förväntansfull och hade gärna cyklat till dagis 6.20 i morse. Nu går han på storbarnsavdelning. Jag hade tänkt mig att kika lite i lokalerna men Melker hade inte tid utan börja leka direkt. Som han längtat efter dagis de senaste veckorna. 10 veckor hemma e lång tid men oj så fort det gått! Sommaren har varit kanon och det har inte varit jobbigt att ha två barn hemma på heltid. Det hade jag faktiskt trott eftersom Maja var nyfödd när dagis sluta.
 
Se när de första sjukdomarna börjar komma! Det får gärna dröja några veckor i alla fall!
 
Idag ska jag bara ta det lugnt hemma medan Melker e på dagis men resten av veckan måste jag fixa lite inför dopet!! Mycket o tänka på!
 
 

lördag

Vart har min glada och nöjda bebis tagit vägen? Denna vecka har varit hemsk. Skrik och gap mest hela tiden. Jag har så ont i min kropp efter att bärande att jag mår illa och känner mig inte alls på humör. Hoppas verkligen att det är någon fas hon är i för jag blir snart galen.
 
Det här är första gången sen Maja föddes om jag känner mig såhär trött och missnöjd. Ingen kul känsla.
 
Nästa vecka ska jag ta tag i promenaderna igen så jag kommer hemifrån lite. Känner att jag behöver komma ifrån lite.
 
Försökte avlasta kroppen genom att stoppa ner Maja i bärselen. gick sådär!
 
 
 
 

Feber

Majas trötthet fick sin förklaring. Hon har feber. Tyckte hon kändes lite varm och tog tempen som visade 38.2. Första febern. Stackars Maja! Se hur denna natt blir. Just nu sover hon i min famn efter lite gnäll. Nu har alla haft feber utom Pappa. Men det hinns ju med det också :(
 
Alltid ska det vara nått. Bara att vänja sig till alla dagisbaciller som kommer om några veckor!
 

Liten tröttis idag

Idag kan jag inte klaga på att Maja inte sovit. Herre gud hon har sovit hela dan. Helt slut efter all vakentid och gnäll. Somnat om så fort hon ätit typ. Aldrig kan det vara lagom :) Men tror faktiskt att hon behövde sova ut. Melker är äntligen feberfri men säger att han har ont i halsen fortfarande. Men även det verkar bättre.
 
Vädret har inte varit nått vidare idag så vi har inte kommit ut som jag tänkt mig. Får satsa på det i morgon.
 
Nu önskar jag att min energi kommer tillbaka. Den e helt borta. Har inte kommit ut på nån långpromenad på hela veckan och den som är inplanerad ikväll kanske inte blir av pga vädret.
 
Sitter just nu och kollar på presenttips till dopet och även vilka sånger vi ska ha till dopet. Prästen ringde förut så vi ska ha dopsamtal nästa vecka. Känner att Majas dop inte kommer bli lika stor grej som Melkers var. Denna gång ska jag inte beställa servetter för 5 kr st :) och inte ha någon som sjunger på dopet. Men det kommer helt säkert bli lyckat ändå. Kul att Maja kommer döpas i samma kyrka som jag.
 
Det e nog som alla säger att allt med första barnet är mer speciellt! Men inte älskar man andra barnet mindre för det.  
 
 

sämsta på länge

Dom senaste två dagarna har varit de sämsta på länge. Stackars Melker e sjuk. Börjar misstänka halsfluss så e han inte bättre i morron får det bli VC. Maja är jätte gnällig och lite uttråkad känns det som och vaknar så fort jag lägger ner henne. Känns som vi bott framför barnprogram i två dar nu och jag ogillar starkt att sitta framför tv:n hela tiden men Melker vill ha mig nära så har inte haft nått val.
 
I morgon önskar jag mig friska och glada barn. Känner mig orkeslös och matt och skulle behöva komma ut i friska luften med ungarna igen.
 
Maja börjar bli en stadig tjej
 
 

Feber

Jag och barnen har haft några härliga dagar på landet ihop med mormor och morfar. Guud va ja älskar detta ställe. Känner mig alltid harmonisk och avslappnad när jag är där. Tyvärr sluta det med att Melker blev akut sjuk. Hög feber som håller i sig även idag. Inatt var det riktigt otäckt då han var så påverkad att han inte förstod hur han skulle dricka.
 
Idag känner jag mig jätte trött och skulle helst sova lite men Maja vill bara bli buren idag så vila får jag göra en annan dag. Hon har väll blivit bortskämd i helgen när alltid någon hade tid att mysa med henne.
 
 
Hoppas denna feber går över fort så vi kan hitta på nått i veckan. Blir så trött av att sitta i soffan och dega!
 
 

RSS 2.0