BADHUSET

I måndags var vi på badhuset med Cicci och Isabell!! Roligaste dagen på länge!! Barnen hade kanon kul och det plaskades  i flera timmar.




SKÖNT!

Nu har magvärken släppt. Jag fick semester på måndag så istället för att vara på ett annat dagis blir det mysdag.

En extra mysdag tackar jag inte nej till ♥


I eftermiddag har vi varit på Maxi ihop med Anna och Levis!! Mys på hög nivå!!


Igår hade melker somnat 18.30 och i morse vakna han 5. Idag somna han 18. När ska han vakna i morgon??

Känner mig lite mer harmonisk idag än igår. I natt ska jag sova gott!!


KLÄMDAG

Har en klump i magen just nu. Hängde en lapp på Melkers hylla idag om att dom skulle vara på en annat dagis på måndag. Det e ju klämdag. Känns katastrof att lämna honom 6.15 på ett annat dagis han aldrig varit på. När jag dessutom fick höra att det bara var han och ett barn till från hans avd kändes det ännu värre. Plus en personal som som slutar  tidigt. Har alla föräldrar ledigt bara för att det råkar vara en klämdag??? På mitt jobb existerar inte klämdagar. På mitt jobb är det inte ens självklart att vara ledig storhelger.

Gör typ va som helst för att slippa lämna honom där samtidigt blir ja lite ledsen att vi inte blivit infomerade om att det skulle vara på ett annat dagis när de fråga om han skulle vara ledig eller ej.

Jag är kanske larvig men just nu när lämningarna går skapligt är jag inte sugen på att förstöra det genom att lämna honom på ett nytt ställe.




GRATTIS!

I morse vaknade jag med ett mms i mobilen. En liten pojke hade sett dagens ljus!! Grattis Carina och Erik!!

Sånna mms gör mig alltid lika glad!!



LEDIG!!!

FREDAG OCH LEDIG I HELA TRE DAGAR!!!

GILLA GILLA GILLA!!


Ikväll ska vi se på Tintin filmen och äta Odis som Melker säger!!! Och dricka rosé vin som jag inte druckit sen i somras. 




 




SNORIGT!

Jaha då var det dags igen!! Feber och förkylning!! Verkar som vi kör nån varannan veckas sjukdom här!! Trist som sjutton är det iallafall men inte så mycket o göra åt. Idag rycker bästa morbror in och är med Melker så jag kan jobba kväll. Undra vad jag skulle göra utan honom??  Guld värd är han iallafall och Melker är väldigt nöjd att få träffa morbror.


Nu har vi precis beställt mat från matbilen så i morron kväll kommer den hit. En höjdpunkt för Melker!! Nästa gång ska jag nog prova ICA Maxi men dom hade inte leverans på fredagar så det va lite trist.


Lite slapp och mys innan kvällsjobbet. Känner mig lite seg efter två nätter med lite dåligt med sömn.


MOTION

Efter att ha läst två Halvan böcker för Melker blev jag ruskigt trött. Sov rätt dåligt i natt så beror nog på det. Ska försöka hålla mig vaken en stund till och se på Tv och prata i telefon med Titti.

I morse när jag skulle cykla till jobbet Va femöresbron svinhal så jag fick åka runt hela stömmen. Det blev en extra motionsrunda :)

Har faktiskt cyklat varje dag till jobbet i tre veckor. Jätte skönt!!
Man får ta vara på den lilla motion man hinner med. Är lite sugen på att börja jogga oxå även om jag tycker att det e vråltråkigt.

Någon som har koll på motionsspåret i Hallberga skogen??
Annars finns ju spåret vid himpa.




Ett litet leende var inte aktuellet :)


LEKSAKSDAG

Idag har det varit leksaksdag på dagis. Melker tog med en blixten bil. Fröken berätta att Melker varit jätte snäll och lånat ut sin bil till en kille på dagis. Det förvånar mig inte ett dugg. Han är väldigt snäll med att låna ut saker men det känns kul när andra berättar hur duktig och snäll han e. 

Igår hade en annan fröken sagt till Christian att Melker var duktig med språket. Duktig tycker jag han är men vet inte hur mycket man ska kunna prata vid 2.5 år.

Det är iallafall alltid kul när Melker får beröm. Då blir jag stolt!!



VITSIPPOR

Varför måste lediga dagar gå så fort? Egentligen borde jag göra en massa måste saker på mina lediga dagar men jag väljer oftast att bara njuta och hitta på roliga saker med Melker. På förmiddagen idag lekte vi i parken, tittade på tåg och grävskopor. Sen försökte jag ta lite vår bilder i vitsipporna men det gick sådär. Melker var inte alls sugen på att sitta i vitsipporna och se söt ut. Så vi får göra om det en annan dag. Kanke i helgen??

Vet inte riktigt hur länge vitsippor finns kvar men förra året tog vi bilder i vitpsippor i kortärmad tröja. Undra om det kommer gå i år? Har en meandi tröja som jag skulle vilja ha med på bild bland sipporna.

Nu är det fyra dagars jobb som gäller och sen långledig helg!!

Jag behöver inte säga att jag älskar lediga dagar med min prins va? ♥



REGNIG DAG

Ledig dag och regnet öser ner!! Kanke inte riktigt vad jag tänkt mej men vi har en mysig inne dag istället!!
En tur till bibloteket för att se om dom har halvan böcker ska vi nog klara av. Börjar tröttna på att läsa halvan och bergningsbilen varje kväll.



I helgen jobbar jag men det e min braiga helg. Bara 2 kvällar och ledig både fredag och måndag! Så det gör inte så mycket!!


Ikväll skulle vi fått besök men deras barn var snorig så vi ställde in. Har ju precis varit hemma med Melker och behöver man inte utsätta honom för en massa smitta så känns det onödigt.  Haha trodde aldrig att jag skulle säga så men just nu är jag så trött på allt vabbade så nu säger jag så.

Trevlig helg!!


SOPBILEN

Nu känns det som Melker är frisk för denna gång!! Vi lekte ute i trädgården en stund för att se så att inte febern kom tillbaka och det verkar som den håller sig borta! I morgon blir det jobb och dagis. Tidigt som sjutton tyvärr!!

Dagens roligaste var när sopbilen kom och tömde soptunnorna! Så spännande!!

Denna hänger utanför dörren!! Fint!






BILDER

Tänkte att jag skulle visa hur det blev med dom nya gardinerna!!



Och en bild från i påsk bjuder jag oxå på





FEBER!

Jag blir helt snurrig på febern. Idag på dagen har Melker varit pigg och bara haft 37.7 men vid läggdags var den 38.1. Är det normalt med bara feber?? Ingen snuva och ingen hosta! Hade nästan trott att vi kunde gå till dagis och jobba på torsdag men nu vet jag inte längre. Återstår att se hur läget är i morgon!!

Regnet har öst ner hela dagen så det har varit en riktigt inneväder. Rätt skönt när man ändå ska vara inne. Inte kul att sitta inne när solen lyser. Fick lite besök av Carina idag. Trevligt att ses, blir ju tyvärr inte så ofta.

Nu ska ja sova!!

Natti natti!!  


FEBER

Jaha då var det tydligen dags med feber igen!! Den kom bara flygande. Från frisk till sjuk på några minuter kändes det som. 39.8 känns inte alls kul. Hoppas den fösvinner lika fort som den kom. Tur att det är röd dag i morgon så Melker och Christian är lediga. Själv ska jag iväg och jobba kväll!!



Håller tummarna för att Melker e frisk i morgon!!


PÅSK

Ledig Påskhelg!! Iallafall lördag och söndag!! När jag blir stor ska jag har ett jobb så man är ledig alla röda dagar!! Tänk vad skönt att slippa fundera på om man är ledig eller inte!!

Påsken gick ihop sig för Melker. Blixtentröjor, skottkärra, godis, pengar och sandlåda!



Melker somna tidigt igår så idag gick vi upp halv 7!! Nu slocka han i soffan så det blir att slappa lite innan vi ska ut i solen!!

Min mobil har gått sönder så har min gamla nu. Sämsta telefon jag haft så lika bra att den dog!! Har lite dåligt med Nummer just nu eftersom alla inte var sparade på SIM kortet!!


LEDIG DAG!

Helgen som precis är över är väldigt tuff för mig. Igår när jag kom hem var jag hemskt trött och ville bara lägga mig. Tänk så lyxigt det var innan Melker föddes. Var jag trött efter en dag på jobbet så la jag mig och sov. Det är sånt jag bara får drömma om nu.  

Idag har jag haft en ledig dag och hade det varit innan Melker hade jag antagligen gjort så lite som möjligt men eftersom jag har min lilla gubbe är det bara att masa sig upp tidigt och hålla igång hela dagen.

Melker är det bästa jag vet men ibland längtar jag efter att få slappa, vila och sova en hel dag.


Vädret har visat sig från sin bästa sida idag och vi har haft kompisar på besök. Bus i parken och bus på tomten har vi roat oss med idag.
Underbart med sol!!!


När Titti, Dexter och Aston åkt hem skulle jag gå ut och kasta lite sopor och då såg det ut såhär


När pappsen kom hem åkte vi till Maxi och handla mat eftersom kylskåpet eka och till kvällsmat blev det hamburgare. Melker fick en väldigt pojkig leksak :)



Nu är det två dar på jobbet som gäller sen ska vi fira lite påsk!


SANT


JOBBAT

Denna helg har bestått av jobb!! Ush kommer aldrig att vänja mig vid att jobba helger. Känner mig en smula sliten men tyvärr är inte helgen slut än för mig. 2 morgon turer kvar innan ledig dag. Inte ett dugg kul!! Bara att hålla ut!

På väg hem idag hämta jag meandi kläderna. Melker ville absolut inte prova den fina mössan så hoppas han ändrar sig. Den ena tröjan var det tyvärr en fläck på så hoppas på att jag får en ny.



Melker har hittat en egen sandlåda på tomten :) Tur att fb finns så jag blir lite uppdaterad när jag jobbar. Hoppas påskharen kommer med en riktig sandlåda till Melker.



Igår kväll hade Melker somnat redan kl 7 så i morse väckte han mig kl 6, (min klocka skulle ringa halv 7) och var super pigg och ville gå upp. När jag cykla iväg i morse stod han på köksbänken och kasta slängpussar till mig genom fönstret. Då ville jag bara rusa in igen och mysa med honom.  ♥

På tal om cykla så har jag cyklat massor i helgen. Härligt som sjutton och förhoppningsvis ger det lite motion. 

Nu är det två 6.15 dar på dagis som gäller. Det svider i mamma hjärtat! 


RSS 2.0