TANDLÄKAREN

Nu måste jag skryta lite om Melker. Idag var vi hos tandläkaren för första gången. 3 års koll. Vi prata mycket om det innan och jag berätta att de skulle räkna tänder. När vi kommer dit sitter Melker som ett tänt ljus i väntrummet och när vi får komma in till tandläkaren öppnar han munnen och svarar på alla frågor. Efter besöket fick Melker en fin kanin som han var väldigt glad för.
 
 Tandläkaren hade som önskemål att Melker ska sluta med napp så vi ska försöka jobba på det. Kommer inte bli lätt är jag rädd.
 
Ibland känns det som vi lyckats rätt bra med våran son!
 
Efteråt fira vi det lyckade besöket med hamurgare!!
 
Nu myser vi i soffan ser på pippfilm och äter bullar. Sämre eftermiddag kan vi ha.
 
 
 
 
  

Kommentarer
Postat av: Linda

Duktig,Nova ska med Till Tandläkaren i början på Januari å 3 års kontroll. Men hon har ju redan varit där 2 gånger innan då hon slagit i framtänderna när hon ramlat på dagis och hemma.

Vi trodde med vi skulle få det jobbigt med Nova och sluta med napp men då hon bet sönder sina nappar så sa vi helt enkelt till sist att titta på denna Nova den är trasig nu blir det ingen mer napp då du har sönder dem.Frågade någon enstaka gång efter nappen men så kom hon på själv att nappen var ju trasig.Är ca 10 månader sedan hon slutade nu.

Svar: Ska försöka ta tag det men Melker vill inte ens höra talas om det!
Ann-sofie

2012-12-03 @ 16:17:07
Postat av: Cissi

Ge nappen till tomten? Fast känns det omöjligt kanske det är bättre att vänta tills han är redo.

2012-12-03 @ 23:24:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0