DYRT INTRÄDE

Ärligt talat är det inte ett rån att betala 395 kr per vuxen för en dag på Kolmården. Som tur e så e ju Melker under 3 så han e ju gratis men fy tusan vad dyrt det e. Sen ska det ju handlas lite mat, säkert någon bamsepryl och nån glass. Dyraste dagen på hela semestern tror jag!! I morron åker vi iallafall. Hoppas på sol och ingen åksjuka!!
 
2 veckor kvar av semestern nu....

Kommentarer
Postat av: Tins

Det är därför man har årskort... :) Vi åker dit ofta på våren, försommaren o hösten o alla lov. Mat tar man med sig Anso ;), tycker barnen är jättemysigt o gott m kalla pannkakor lr plättar.

Svar: Vi prata om att ta med oss matsäck men vi var sugna på köpmat. Husmanskost e aldrig fel :)Om man bara åker dit en gång per år så tjänar man ju inte på att köpa års kort men vi får se hur vi gör i höst.
Ann-sofie

2012-07-01 @ 23:15:17
Postat av: Linda

Vi var där i Lördags och håller med om att det är sjukt dyrt med 395kr.Hade tänkt åka dit ttidigare i juni först då de hade en rabatt med ica men nu ville Patriks syrra med och de kunde bara i slutet på juni.Var ju även på Astrid Lindgrens värld i början på förra veckan och där var inträdet på 355kr.Så de vet att ta betalt nöjeparkerna.Som tur var fick vi gratis biljetter av Patriks kusin som jobbar där i sommar.Annars hade det blivit en sjukt dyr vecka med båda de besöken.

Svar: Ja nöjesparker är inte billiga. Tur att man inte har en hög med barn att betala för oxå!!
Ann-sofie

2012-07-02 @ 01:58:51
Postat av: Lottiz

Ja det är inte billigt, men mat kan man ha med sig så blir det billigare och barnen behöver ju faktisk inte få någon leksak. Själv klarade vi oss undan med 229kr när vi var för 3 betalande barn och en vuxen. Och så blev det lite glass där inne också, men tror vi klarade oss med 300kr på hela dagen (minus bensin) för mamma var snäll o betalade parkeringen annars tillkommer ju det också förutom biljetterna in. Tycker alla sådana där parker kostar skjortan och vi som är så många märker ju av det ordentligt.

Svar: Vet att man kan ta med mat men är lite skönt och gott att köpa där oxå. Vi åker ju bara dit en gång per år så då får man kosta på sig lite men tycker att inträdet kndet vara billigare. Blev en skalman tröja till Melker. Gillar ju att skämma bort min lilla kille lite :)
Ann-sofie

2012-07-02 @ 15:11:50
URL: http://otizzfoto.blogg.se
Postat av: Hella

ja fybubblan! tycker inte det är rimligt att 3åringar ska betala 295:- helt sjukt. men som någon mer skrivit kanske tjänar på att köpa årskort.
samtidigt så kommer man säkert åka dit mera då.
bensinen är ju inte gratis heller... har inte bestämt oss om vi ska dit iår eller om vi tar det först nästa år... kul om Olivia får ut något av besöket med.

Svar: Vi var där första gången förra året. Tror två år är lite lagom tidigare har de nog ingen behållning av det.
Ann-sofie

2012-07-03 @ 16:28:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0