SVERIGE

I morgon har alla normala människor ledigt och kan fira Sveriges födelsedag medan vi ovanliga människor ska vara på jobbet kl 07!!!

Idag lämnade jag på dagis kl halv 8. Fasen vad underbart det är att lämna så sent iallafall om man jämnför med 6.15!! Så skönt att lillgubben hinner vakna själv innan det e dags att hoppa på motorcykel som Melker säger.

Dags att umgås lite med min kvällspigga son. Sjukt svårt att få honom i säng nu för tiden. Känns som det e läge att ta bort middagsluren, fast vissa dar är det inte möjligt. Har iallafall ingen lust att ha honom uppe varje kväll hela semestern. Vill ha lite vuxentid då och då iallafall. Dessutom spelar det ingen roll om han somnar 19 eller 23 så vaknar han ändå vid 7 tiden.






Kommentarer
Postat av: Tina

Just därför behöver man få dem i säng tidigt... ;) Noel slutade sova middag när Philip föddes ungefär. Phille sover fortfarande middag då o då, speciellt på helger o lediga dagar. Dels för att Han ska orka med sig själv och för att vi ska orka. Han känner själv om han behöver...

2012-06-05 @ 22:03:36
Postat av: Lottiz

Kanske dags att minska ner på sovtiden till max 30min eller ha sovning varannan dag? Finns många varianter. Oftast tar det tid för kroppen att ställa om sig så det kan i början verka som om de behöver sova middag, fast de egentligen inte behövs och då är det bra att hitta ett sätt för o vänja av.

hoppas det gick bra o jobba trots röd dag.

kram

2012-06-07 @ 15:12:37
URL: http://otizzfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0