Trots

Välkommen trots!! Första riktiga trotsen för oss. Vet inte hur många gånger om dan som vi blir osams just nu. Tjurig som få är den lilla herrn. Humöret kan vända på två sekunder. Men det är bara att bita ihop och vara bestämd. Man vinner ju på att visa vem som bestämmer hur tråkigt det än är med bråk och skrik.


Kommentarer
Postat av: Christina Frisberg

Ja, det är inte bara roligt att bli storebror, man testar nog lite extra i bland, dels för att få uppmärksamhet, och för att testa gränserna, för även om man är jättestolt storebror så måste man ju dela mamma och pappa med någon annan, och det finns bara inte lika mycket tid över för honom nu som innan lilla syster kom till världen. Ha lite egentid med honom ibland, och ge mycket beröm när han är snäll och duktig storebror. kramar till familjen i den röda villan från Christina Frisberg. <3

2013-07-02 @ 22:16:04
Postat av: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Vad trist med trots. Tar ju så mycket energi. Men det ger sig. Kommer ju i perioder som tur är, men det är jobbigt när det varar. Jag har tre som avlöser varandra och det är rätt intensivt, men förhoppningsvis ger det sig snart. Nu är det mest att pröva vårat tålamod och att retas med sina syskon som de håller på med. Rena retstickorna har de blivit så man kan bli tokig ;-)

2013-07-03 @ 20:29:19
URL: http://lottizdays.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0